Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ζόνας όταν έρθει ο... χειμώνας

Αρνητική κατάληξη φαίνεται πως θα έχει η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ζόνας. Το ΔΣ της Γκρέμιο αποφάσισε πως για αγωνιστικούς λόγους δεν μπορεί να παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον 25χρονο επιθετικό στην «Ένωση», παρότι η πρόταση 3 εκατ. ευρώ που έγινε από κοινού με γραφείο μάνατζερ συν 10% ως ποσοστό μεταπώλησης κρίθηκε ικανοποιητική. Ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει μία τελευταία προσπάθεια ή να «κλειστεί» ο παίκτης για τον Γενάρη. Εκτός Europa League ο Τζεμπούρ.

Αρνητική κατάληξη φαίνεται πως θα έχει η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ζόνας. Το ΔΣ της Γκρέμιο αποφάσισε πως για αγωνιστικούς λόγους δεν μπορεί να παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον 25χρονο επιθετικό στην «Ένωση», παρότι η πρόταση 3 εκατ. ευρώ που έγινε από κοινού με γραφείο μάνατζερ συν 10% ως ποσοστό μεταπώλησης κρίθηκε ικανοποιητική.

Πάντως δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να «κλειστεί» από τώρα για τον ερχόμενο Ιανουάριο. Παράλληλα υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει μία τελευταία προσπάθεια για να ντυθεί από τώρα ο Βραζιλιάνος άσος στα κιτρινόμαυρα, κάτι που όμως συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να κινηθεί η ΑΕΚ για άλλον επιθετικό (ελεύθερο) και όλα δείχνουν πως θα πορευτεί με τους υπάρχοντες τουλάχιστον ως το Δεκέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζόνας είχε εκφράσει την επιθυμία στη διοίκηση της Γκρέμιο να δοθεί στην ΑΕΚ και ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα. Όμως ο τραυματισμός του Μάξι Λόπες και το γεγονός ότι η Γκρέμιο μπορεί να αποκτήσει άλλον επιθετικό ως τις 10 Δεκεμβρίου και μόνο από τη βραζιλιάνικη αγορά αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εκτός Europa League ο Τζεμπούρ!

Ακόμη μια επιβεβαίωση ότι ο Ράφικ Τζεμπούρ αποτελεί ξένο σώμα για την ΑΕΚ ήρθε την Τρίτη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απέδειξε εκ νέου πως δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γαλλοαλγερινού επιθετικού, αφήνοντας τον εκτός λίστας για τα παιχνίδια του Europa League. Μαζί του από την τηλεόραση θα βλέπει τα ευρωπαϊκά ματς και ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός δεν δηλώθηκε στην UEFA, αφού έπαιξε φέτος για το θεσμό με τη Λέγκια Βαρσοβίας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εφόσον αποκτηθεί τελικά ο Ζόνας, θα μείνει και εκείνος εκτός λίστας αφού η ΑΕΚ δεν πρόλαβε το χρονικό περιθώριο της UEFA. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκε το όνομα του Κρίστιαν Νέμεθ και του Άρτσε Μπιάνκι (αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα), όπως και του Σανέλ Γιάχιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x