Μπάμπης Χριστόγλου

Εφυγε ο «Τζόλε» και η θέση του...

SportDay

Oταν ο κόσμος και ο Τύπος επισήμαιναν πως θα πρέπει να αποσυρθεί η φανέλα του «Τζόλε», ο πρόεδρος πιθανώς να αντιλήφθηκε ότι πρέπει να αποσυρθεί μαζί και η θέση του αριστερού χαφ στον Ολυμπιακό. Μπορεί σε κάποιους να φανεί λίγο τραβηγμένο το αστείο, αλλά μόνο με χιούμορ μπορεί κάποιος, που δεν θέλει να σκοτίσει το μυαλό του, να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος σαφώς είναι δυσαρεστημένος και μόνο οι επιτυχίες αγωνιστικά και η καλή μπάλα μπορούν να τον καθησυχάσουν. Οι φίλαθλοι του Θρύλου έχουν προσδοκίες για την ομάδα και δεν μπορούν να περιορίζονται κάθε χρόνο, χορταίνοντας με τις εγχώριες επιτυχίες. Σαφώς και ο καθένας μπορεί να αναλογιστεί πόσες είναι οι πιθανότητες που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός με το υπάρχον ρόστερ ώστε να μπορέσει να κάνει κάτι ουσιαστικό στην Ευρώπη. Σε καμία περίπτωση, όμως, κανένας δεν μπορεί να στερεί από τον κόσμο τού Ολυμπιακού το δικαίωμα να θέλει την ομάδα του μεγάλη και να την οραματίζεται ψηλά.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έχει ξενερώσει πολύς κόσμος και είναι τόσο απογοητευμένος αυτή τη φορά. Ο Θρύλος ήθελε και αριστερό χαφ, και φορ, και παίκτη στη μεσαία γραμμή για να φτιάχνει λίγο παιχνίδι. Δεν αποκτήθηκε κανένας από τους τρεις και τώρα μένει να δούμε πώς θα τα καταφέρουν το υπάρχον δυναμικό και ο προπονητής. Κι αυτή η χρονιά φαίνεται πως θα έχει πολύ ανταγωνισμό και εντός των τειχών, με τους άλλους δύο αρκετά ενισχυμένους…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x