Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Προπόνηση για λίγους, πρόεδρος για... όλους

Συνήθως οι διακοπές πρωταθλήματος προσφέρονται για δουλειά και βελτίωση σε τομείς που αυτή κρίνεται αναγκαία. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει αυτή την πολυτέλεια λόγω διεθνών και των τραυματιών. Τεράστια η ανταπόκριση των φιλάθλων στο κάλεσμα του Θοδωρή Ζαγοράκη για… ερωτήσεις εν όψει της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει. «Στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο», ο Μπράις Μουν.

Συνήθως οι διακοπές πρωταθλήματος προσφέρονται για δουλειά και βελτίωση σε τομείς που αυτή κρίνεται αναγκαία. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει αυτή την πολυτέλεια, αφού το πλήθος των διεθνών, αλλά και των τραυματιών, καθιστούν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο.

Οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς και ο νεοαποκτηθείς Μουν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ πολλοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. O Τζο Μπισέρα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ οι Πάμπλο Κοντρέρας και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας. Οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Πάμπλο Γκαρσία ανεβάζουν ρυθμούς προπόνησης και σύντομα θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Συν τοις άλλοις, οι Μπρούνο Τσιρίλο και Μίρκο Σαβίνι βρίσκονται στην Ιταλία για προσωπικές τους υποθέσεις.

Στο μεταξύ, το προσεχές Σάββατο στις 18:00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο των Σερρών.

Ο πρόεδρος απαντά σε… όλους

Την Τετάρτη 9/9 (13:30) θα παραχωρήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνέντευξη Τύπου και η ΠΑΕ κάλεσε με ανακοίνωσή της τους φίλους της ομάδας να στείλουν τις δικές τους ερωτήσεις στον πρόεδρο του συλλόγου. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, αφού τις πρώτες ώρες μετά την ανακοίνωση αυτή περισσότεροι από 200 φίλαθλοι έστειλαν όχι μία, αλλά περισσότερες ερωτήσεις στον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x