Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Εσωτερικές» μεταγραφές

Η μη απόκτηση ενός αριστερού χαφ δυσαρέστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν πως το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι όλο και καλύτερο, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Επιστρέφουν ως τα μέσα του μήνα οι Τοροσίδης, Ντάρμπισαϊρ, Γ. Παπαδόπουλος και Στολτίδης, λίγο αργότερα «μπαίνει» και ο Γκαλέτι. Σε πολύ καλό δρόμο του Φερναντίνιο. Διάψευση για τις φήμες περί επιστροφής Τζόρτζεβιτς.

Η μη απόκτηση ενός αριστερού χαφ δυσαρέστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν πως το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι όλο και καλύτερο, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια εκφράζει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της περιόδου, παρά το σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ποντάρει πολλά στην επιστροφή πέντε παικτών. Ο λόγος για τους Λουτσιάνο Γκαλέτι, Βασίλη Τοροσίδη, Ματ Ντάρμπισαϊρ, Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και τον Ιεροκλή Στολτίδη. Με εξαίρεση τον πρώτο, που δίνει μάχη με το χρόνο για να επιστρέψει στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, οι υπόλοιποι πολύ σύντομα θα είναι πανέτοιμοι. Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ έχουν πολλές ελπίδες να αγωνιστούν κόντρα στην Καβάλα στις 13 του μήνα για το πρωτάθλημα, ενώ ως τα μέσα του μήνα θα είναι ετοιμοπόλεμος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Οι τρεις τελευταίοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης της ομάδας την Τετάρτη, ενώ ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Ιεροκλής Στολτίδης αναμένεται να παίξει κανονικά στο φιλικό της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο,

Σε καλό δρόμο του Φερναντίνιο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε (μάλλον συνειδητά) το τρένο των μεταγραφών για την απόκτηση του αριστερού χαφ, ωστόσο ήδη κινείται για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση το χειμώνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρουέρι για τον Φερναντίνιο για την απόκτησή του από τώρα για τον Ιανουάριο βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, ενώ άλλες πηγές μιλούν για σχεδόν «κλεισμένη» συμφωνία για τον 24χρονο Βραζιλιάνο.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ολυμπιακού διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να επιστρέφει στα γήπεδα (!) για να βοηθήσει την ομάδα του ελλείψει επιλογών για τη θέση του αριστερού χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x