Stoiximan Super League

Την Πέμπτη κρίνεται του Καραγκούνη

Την Πέμπτη θα διαπιστωθεί οριστικά και αμετάκλητα αν ο Γιώργος Καραγκούνης είναι στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για την κρίσιμη αναμέτρηση στη Βασιλεία απέναντι στην Ελβετία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Λίγες οι πιθανότητες να τα καταφέρει, αρκετές οι ελπίδες για να παίξει στη Μολδαβία. Τι δοκιμές έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην προπόνηση.

Την Πέμπτη θα διαπιστωθεί οριστικά και αμετάκλητα αν ο Γιώργος Καραγκούνης είναι στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για την κρίσιμη αναμέτρηση στη Βασιλεία απέναντι στην Ελβετία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η κατάσταση του μέσου του Παναθηναϊκού έχει παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο όχι στο βαθμό που να αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για να αγωνιστεί το Σάββατο. Ο «Κάρα» θα κάνει θεραπεία στην Παιανία το πρωί της Πέμπτης, όταν και θα αποφασιστεί οριστικά αν θα ακολουθήσει την αποστολή, που αναχωρεί το μεσημέρι για την Ελβετία. Ο Καραγκούνης έχει ως στόχο να αγωνιστεί τουλάχιστον στο παιχνίδι της Τετάρτης (9/9) απέναντι στη Μολδαβία και για αυτό υπάρχουν αρκετές πιθανότητες.

Ο Ότο Ρεχάγκελ πάντως ήδη καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Καραγκούνη. Στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε κάποιες δοκιμές που φανέρωσαν τις πρώτες του σκέψεις. Με τους «βασικούς» χρησιμοποίησε σε 4-3-3 τους Χαλκιά (τερματοφύλακας), Κυργιάκο, Αβρ. Παπαδόπουλο (στόπερ), Βύντρα (δεξί μπακ), Σπυρόπουλο (αριστερό μπακ), Πατσατσζόγλου, Κατσουράνη, Νίνη (τριάδα των χαφ), Σαλπιγγίδη, Αμανατίδη και Γκέκα (επιθετικά τριπλέτα).

Πάντως είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (φαβορί ο Μόρας για τη θέση του τρίτου) κι έναν λιγότερο μέσο (ο Νίνης μάλλον θα είναι αυτός που «κόβεται»). Όσον αφορά στην επίθεση, πιο πιθανό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο Χαριστέας αντί του Γκέκα, ο οποίος έχει πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη Λεβερκούζεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x