Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Έχει τα… εργαλεία

Και τώρα δουλειά. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασε στη «SportDay» την ικανοποίησή του για το ρόστερ που έχει στα χέρια του και πλέον αυτό που απομένει είναι να αξιοποιηθεί στο έπακρο. «Πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία για να "δέσει" η ομάδα και να βελτιωθεί», δήλωσε. «Έτοιμος να διεκδικήσω θέση στην ενδεκάδα», είπε ο Άρτσε. Την Τρίτη απαντά ο Θανόπουλος για το ιδιοκτησιακό.

Και τώρα δουλειά. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασε στη «SportDay» την ικανοποίησή του για το ρόστερ που έχει στα χέρια του και πλέον αυτό που απομένει είναι να αξιοποιηθεί στο έπακρο. «Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες που πήραμε, σύμφωνα βέβαια με τις δυνατότητες που είχαμε. Η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό. Πήραμε πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν περιμένω πράγματα μόνο από αυτούς. Και οι παίκτες που είχαμε είναι καλοί και πιστεύω σε όλους. Γενικά, το ρόστερ μας είναι πολύ καλό και πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία για να "δέσει" η ομάδα και να βελτιωθεί. Μας περιμένουν πολλά παιχνίδια και γι’ αυτό θέλαμε να έχουμε πολλές λύσεις στο ρόστερ», τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού (ελεύθερου) είπε: «Εγώ δεν ξέρω κάτι. Αν κάνει κάτι ο πρόεδρος, είναι άλλο θέμα». Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί πολλοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν «καίγεται» για την απόκτηση κάποιου. Για την περίπτωση του Ζόνας, θεωρείται απίθανο να έρθει τώρα (παρότι ακόμη είναι εφικτό κάτι τέτοιο βάσει των εγγράφων που έχουν συγκεντρωθεί), ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα γίνει προσπάθεια να κλειστεί για τον Ιανουάριο.

Αποκαλύψεις την Τρίτη

Την προσεχή Τρίτη θα παραχωρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου, στην οποία και θα δώσει απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν αναφορικά με τις διοικητικές αλλαγές που δεν έγιναν, αλλά ίσως ακολουθήσουν.

Άρτσε: «Έτοιμος για ενδεκάδα»

Το προσεχές Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα ο Άρτσε Μπιάνκι για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ. «Δεν φαντάζεστε την ανυπομονησία μου. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος από την προοπτική που μου ανοίγεται και προετοιμασμένος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Αισθάνομαι έτοιμος να διεκδικήσω τη θέση μου στην ενδεκάδα και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προπονητή, αν με επιλέξει. Θα έχω και τον Σάχα πίσω μου, οπότε δεν φοβάται τίποτα. Είναι εγγύηση στο τέρμα», δήλωσε στη «SportDay» ο 22χρονος αμυντικός, που αποκτήθηκε δανεικός από τη Σαν Λορέντζο για έναν χρόνο.

Γκερέιρο: «Θα βοηθήσω να το… αλλάξουμε»

Έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να ανέβει… επίπεδο δήλωσε ο Ρότζερ Γκερέιρο σε συνέντευξή του στην πολωνική «Super Express». «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα να παίξω στην ΑΕΚ, γιατί είναι γνωστή ομάδα στην Ευρώπη. Ίσως λίγο πιο αδύναμη από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά θα βοηθήσω για να το αλλάξουμε αυτό. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και θεωρώ τη μεταγραφή μου ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Αισθάνομαι ότι θα πάνε όλα καλά», δήλωσε, ενώ μιλώντας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 23 Σεπτεμβρίου είπε χαριτολογώντας: «Ήταν να γίνει την πρώτη αγωνιστική αυτό το παιχνίδι, αλλά αναβλήθηκε. Προφανώς θα με περίμεναν».

Αρέσει ο Χέρσι

Ταχύτητα και άριστη γνώση της θέσης του δεξιού χαφ ήταν τα πρώτα στοιχεία που έδειξε ο Γιουσούφ Χέρσι στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ. Ο 27χρονος Ολλανδός αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο φιλικό κόντρα στον Θρασύβουλο στη Φυλή (20:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x