Stoiximan Super League

Δόμπλας: «Ναι, έχω πρόταση από Πανιώνιο»

Το ενδιαφέρον του Πανιωνίου στο πρόσωπό του επιβεβαίωσε ο Τόνι Δόμπλας μιλώντας στη «SportDay». Ο 29χρονος τερματοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα, αποκάλυψε πως περιμένει το «πράσινο φως» για να υπογράψει. «Έχω πρόταση από τον Πανιώνιο, η οποία μάλιστα με τιμάει. Για μένα είναι η καλύτερη επιλογή. Μίλησα με τον κύριο Φερέρα και περιμένω ειδοποίηση για να υπογράψω», δήλωσε ο 29χρονος τερματοφύλακας. Δεν επιβεβαιώνουν οι «κυανέρυθροι».

Το ενδιαφέρον του Πανιωνίου στο πρόσωπό του επιβεβαίωσε ο Τόνι Δόμπλας μιλώντας στη «SportDay». Ο 29χρονος τερματοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα, αποκάλυψε πως περιμένει το «πράσινο φως» για να υπογράψει.

«Όντως είναι αλήθεια. Έχω πρόταση από τον Πανιώνιο, η οποία μάλιστα με τιμάει. Για μένα είναι η καλύτερη επιλογή. Γνωρίζω ότι στην ελληνική ομάδα παίζουν οι Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ και Ριέρα. Και όχι μόνο. Έχω ήδη μιλήσει με τον κύριο Φερέρα, ο οποίος μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου και απλώς περιμένω ειδοποίησή του για να έρθω στην Ελλάδα», δήλωσε ο Σεβιγιάνος γκολκίπερ, που την περασμένη περίοδο είχε 14 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την ομάδα της Αραγονίας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από την πλευρά του Πανιωνίου δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον Τόνι Δόμπλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x