Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Και επίσημα ο Άρτσε!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από το Σάββατο ο Νίκολας Μπιάνκι Άρτσε. Ο 22χρονος αμυντικός βρέθηκε αμέσως μετά άφιξή του στη χώρα μας στα γραφεία της «Ένωσης» και οριστικοποίησε τον μονοετή δανεισμό του από την Σαν Λορέντζο. Aνακοινώθηκε και η λίστα των παικτών που θα παίξουν στο Europa League. Συζητά με Κύπριους επιχειρηματίες ο Νίκος Θανόπουλος.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από το Σάββατο ο Νίκολας Μπιάνκι Άρτσε. Ο 22χρονος αμυντικός βρέθηκε αμέσως μετά άφιξή του στη χώρα μας στα γραφεία της «Ένωσης» και οριστικοποίησε τον μονοετή δανεισμό του από την Σαν Λορέντζο.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Nicolas Alexis Bianchi Arce. O 22χρονος ποδοσφαιριστής (28/01/87), αποκτήθηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την San Lorenzo», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του «δικεφάλου»!

Νωρίτερα κατά την έξοδό του από το «Ελ. Βενιζέλος», ο νεοαποκτηθείς σέντερ μπακ τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου πως: «Έχω μεγάλες προσδοκίες για το καλύτερο δυνατό. Η σκέψη μου είναι να μείνω στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν. Αυτό έχω στο μυαλό μου. Θέλω να πείσω ότι αξίζω, για να μείνω στην ΑΕΚ. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να μπαίνει γρήγορα στην ομάδα. Είμαι στη διάθεση του συλλόγου και του προπονητή όποτε κρίνει σκόπιμο να με χρησιμοποιήσει».

Ανακοινώθηκε η λίστα του Europa League

Έστω και με λίγες μέρες καθυστέρηση η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που θα συμμετέχουν στους ομίλους του Europa League. Όπως είχαμε αναφέρει, εκτός έμεινε ο Ρέφικ Τζεμπούρ δείγμα ότι αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα, όπως και ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη διοργάνωση με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας και δεν έχει δικαίωμα.

Αναλυτικά η 25μελης λίστα: Αραμπατζής, Μιχάλης, Γκέντσογλου, Ταχτσίδης, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Καφές, Νέμεθ, Άρτσε, Χέρσι, Γιάχιτς, Σάχα, Λούκατς, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Γιαχάγια, Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο, Λεονάρντο και Ιορντάκε.

Συζητά με επιχειρηματίες στην Κύπρο ο Θανόπουλος

Έχει βουίξει ο τόπος στην Κύπρο ότι το ταξίδι του προέδρου της ΑΕΚ, Νίκου Θανόπουλου, στην Μεγαλόνησο συνδέεται με συζητήσεις που θα κάνει με υποψήφιους αγοραστές μετοχών της ΠΑΕ. Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sportive.com.cy, συμφερόντων του Παντελή Αθηνή (είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Κυργιάκου στη Λίβερπουλ), αναφέρει στο πρώτο της θέμα:

«Στην Κύπρο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αθηνών, Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Ο ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής ομάδας έχει επαφές, όπως πληροφορούμαστε, με Κύπριους επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι πληροφορίες του www.sportive.com.cy αναφέρουν ότι πρόκειται για πενταμελή ομάδα επιχειρηματιών, η οποία ενεργεί ως μία οντότητα».

Δίλημμα για Ζόνας

Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ σχετικά με τον αν πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση του Ζόνας, από τώρα για τον Δεκέμβρη. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός από την άλλη δεν θέλει να δεσμευτεί ευελπιστώντας ότι με τις εμφανίσεις του θα «τραβήξει τα βλέμματα» ομάδων από πρωτάθλημα ανώτερο του ελληνικού, ενώ και η απόσταση που χωρίζει την «Ένωση» στο οικονομικό με την Γκρέμιο δεν είναι αμελητέα.

Στη παρούσα φάση επικρατεί διστακτικότητα λόγω του ρίσκου που εμπεριέχει μια τέτοια κίνηση. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε συνεργασία με τον Νίκο Θανόπουλο εξετάζουν τα υπέρ και τα κατά, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν τον Έμπι Σμολάρεκ. Ο Πολωνός επιθετικός έπαιξε την περασμένη σεζόν στη Μπόλτον, με τη μορφή δανεισμού από τη Σανταντέρ, η οποία τον άφησε ελεύθερο. Δεδομένου ότι ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία ίσως να γίνει τελικά μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για την επίθεση, με τον Σμολάρεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x