Stoiximan Super League

Αρνητικό τεστ στον Βόλο

Την ήττα με 2-1 από την φιλόδοξη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου γνώρισε εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους προβλημάτισαν με την αγωνιστική τους απόδοση, αποδεικνύοντας ότι ακόμη έχουν δρόμο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα. Ενδεικτικό της κακής εικόνας που παρουσίασαν στο παιχνίδι, οι φωνές του Χενκ Τεν Κάτε προς τους ποδοσφαιριστές του ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Την ήττα με 2-1 από την φιλόδοξη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου γνώρισε εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους προβλημάτισαν με την αγωνιστική τους απόδοση, αποδεικνύοντας ότι ακόμη έχουν δρόμο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα. Ενδεικτικό της κακής εικόνας που παρουσίασαν στο παιχνίδι, οι φωνές του Χενκ Τεν Κάτε προς τους ποδοσφαιριστές του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σκόρερ του «τριφυλλιού» ο Πετρόπουλος στο 68’, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Ροζέριο (26’) και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με τον Χανιώτη (86).

Ο Ολλανδός τεχνικός με αποστολή ανάγκης χρησιμοποίησε όλους τους νέους του ποδοσφαιριστές (πλην του Κατσουράνη που βρίσκεται με την Εθνική). Ο Σισέ προβλημάτισε αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, ενώ από εκείνον προήλθε και το τέρμα της ομάδας του (σ.σ. έβγαλε την μπαλιά στον Πετρόπουλο). Βέβαια, ο Γάλλος επιθετικός έδειξε τον οξύθυμο χαρακτήρα του αμέσως μετά το γκολ του Πετρόπουλου, αφού προφανώς επειδή άκουσε ορισμένα γαλλικά από την εξέδρα κατευθύνθηκε στο μέρος των οπαδών του Βόλου και τους πέταξε ένα μπουκάλι. Ο προπονητής του τότε τον αντικατέστησε με τον Βλάχο.

Από τη μεριά του ο Λέτο κατάφερε να δημιουργήσει ορισμένες καλές στιγμές, αλλά την περισσότερη ώρα περιορίστηκε στην μέτρια προς κακή εικόνα όλης της ομάδας. Τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το σημερινό παιχνίδι των «πρασίνων» ήταν η κακή ανάπτυξη, οι λάθος επιλογές και η αδυναμία να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα.

Από τα ευχάριστα του σημερινού αγώνα που ικανοποίησε τον Τεν Κάτε ήταν η επιστροφή του Σεντρίκ Καντέ. Ο αμυντικός από το Μάλι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και πήρε μετά από καιρό παιχνίδι στα πόδια του. Μαζί στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε και ο Μπιέρσμιρ.

Χρόνο συμμετοχής επίσης πήραν οι Μίχας, Κάσας, Βλάχος και Γεωργόπουλος, δείχνοντας ότι θέλουν ακόμη καιρό για να προσαρμοστούν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ενθουσιασμένοι και αποφασισμένοι να νικήσουν, έστω και σε φιλικό, μία τόσο μεγάλη ομάδα. Οι οπαδοί τους έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο και ώθηση στην ομάδα να καταφέρει κάτι καλό. Θετική εμφάνιση από τον Πλιάγκα, ο οποίος προέρχεται από της ακαδημίες του «τριφυλλιού».

* Το παιχνίδι δεν μεταδόθηκε απο τη ΝΕΤ έπειτα από απόφαση του Αχιλλέα Μπέου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου απαγόρευσε τη μετάδοση λόγω μιας κόντρας με αφορμή την προβολή των χορηγών…

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Κολίτσι, Κοτίτσας (55΄Ψυχογιός), Κακαράς (46’ Μπουλούτ), Σωτήρχος (67’ Λιόλιος), Αρβανίτης, Αλβάρεζ (90+ Ανδρίκος), Ροτζέριο (63’ Ζαραδούκας), Μόνχε (78’ Μητρόπουλος), Ουμπίντες (55’ Καρλόπουλος), Αμπράμοβιτς (46’ Χανιώτης), Πλιάγκας (46’ Καμπάνταης λ.τ. 82’ Ιακωβάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Καρνέζης, Σαριέγκι, Ρουκάβινα (46' Πετρόπουλος), Καντέ, Σισέ (70' Βλάχος), Λέτο, Κάσας (46' Γεωργόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Μπιέρσμιρ, Γκάμπριελ, Μαρίνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x