Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ενισχύεται… εκτός γηπέδου

Για την ενίσχυση της ΑΕΚ με… μεταγραφές, όχι ποδοσφαιριστών αλλά ανθρώπων που θα αναλάβουν νευραλγικά πόστα στην ΠΑΕ, θα συζητήσουν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Νίκο Θανόπουλο στη συνάντηση που θα έχουν. Στελεχώνονται οι θέσεις του τιμ μάνατζερ, του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και του υπεύθυνου γραφείου Τύπου. «Έχουμε όλα τα φόντα για τίτλο», ο Λεονάρντο στο «AEK Empire».

Για την ενίσχυση της ΑΕΚ με… μεταγραφές, όχι ποδοσφαιριστών αλλά ανθρώπων που θα αναλάβουν νευραλγικά πόστα στην ΠΑΕ, θα συζητήσουν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Νίκο Θανόπουλο στη συνάντηση που θα έχουν εντός της ημέρας. Το ενδεχόμενο απόκτησης ελεύθερου επιθετικού έχει απομακρυνθεί και μάλλον παίρνει αναβολή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός όμως έχει ζητήσει ενίσχυση σε ορισμένα εξωαγωνιστικά «πόστα», τα οποία θα κάνουν ευκολότερη τη δουλειά του και πιο εύρυθμη τη λειτουργία της ΠΑΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναζητείται ένας τιμ μάνατζερ και μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση είναι ο παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος είχε άψογη συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Παράλληλα, θα αποφασιστεί η πρόσληψη ενός ανθρώπου που θα αναλάβει τα ηνία στο ακέφαλο γραφείο Τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με την Αγγελική Αρκάδη, με την οποία τον οποίο συνδέει στενή οικογενειακή σχέση, ωστόσο δεσμεύεται από τον Ολυμπιακό. Επίσης, πρόθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι να στελεχωθεί ξανά το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, πιθανότατα με κάποιον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας να αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής.

Κρατούν μικρό καλάθι…

Δύσκολα θα μπουν μέχρι το τέλος του μήνα στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ κυπριακά κεφάλαια, παρότι ο Παντελής Αθηνής και ο Νίκος Θανόπουλος συνεχίζουν να έχουν επαφές με επιχειρηματίες από τη Μεγαλόνησο. Οι διοικούντες πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι επαφές με τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα διοικητικά της «Ένωσης». Το θέμα με το διοικητικό-ιδιοκτησιακό κομμάτι των «κιτρινόμαυρων» θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Τετάρτη, όταν ο Νίκος Θανόπουλος θα μιλήσει στα ΜΜΕ για ό,τι απασχόλησε τον σύλλογο το τελευταίο διάστημα.

«Χρυσά» πριμ

Τις προτάσεις της αναφορικά με τα πριμ της φετινής σεζόν γνωστοποίησε η διοίκηση της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι στο άκουσμά τους δείχνουν αρκετά ικανοποιημένοι. Δύο εκατ. ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και 300.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι η «χρυσή» πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκτός από το πριμ, η διοίκηση της ΑΕΚ θα δίνει έξτρα πριμ και πριν τα ντέρμπι της χρονιάς, ενώ θα υπάρχουν και πριμ για τετράδες αγώνων ανάλογα με τη συγκομιδή βαθμών (12, 10, 9 βαθμοί). Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (έδωσε ήδη 300.000 ευρώ για την πρόκριση στους ομίλους) προτείνει στους ποδοσφαιριστές 40-50% από τα έσοδα που θα πάρει για τα έξι ματς με την Μπενφίκα, την Έβερτον και την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Πρόβλημα ο Ζεράλντο

Μία κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού ποδιού ταλαιπωρεί τον Ζεράλντο Άλβες και στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας έκανε και ο Νίκος Καράμπελας, που έχει πόνους στη μέση, αλλά αμφότεροι αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ηρακλή (21:15, Novasports 1). Η Τρίτη είναι ημέρα ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους», που επιστρέφουν στις επάλξεις το πρωί της Τετάρτης (10:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x