Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Χάνει Μαρέσκα και Μπράβο

Ενός κακού μύρια έπονται. Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Εργοτέλη με 5-0 όχι μόνο πλήγωσε το γόητρο των «ερυθρολεύκων», αλλά είχε περαιτέρω συνέπειες. Νοκ άουτ για περίπου τρεις εβδομάδες ο Μαρέσκα, εκτός για δέκα ημέρες ο Μπράβο. Επιπρόσθετο βάρος και πίεση από τον κόσμο έφερε η συντριβή στο Παγκρήτιο.

Ενός κακού μύρια έπονται. Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Εργοτέλη με 5-0 όχι μόνο πλήγωσε το γόητρο των «ερυθρολεύκων», αλλά είχε περαιτέρω συνέπειες. Ο Έντσο Μαρέσκα και ο Ραούλ Μπράβο αποχώρησαν «λαβωμένοι» από το Παγκρήτιο και θα απουσιάσουν από κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας το προσεχές διάστημα. Ο Ιταλός μέσος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για δυόμισι με τρεις εβδομάδες, ενώ ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας λόγω ενός κατάγματος ρινικού οστού θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου δέκα ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως ο Μαρέσκα χάνει σίγουρα τους αγώνες με Καβάλα (εντός), ΠΑΟΚ, ΑΕΚ (εκτός) και Πανιώνιο (εντός) για το πρωτάθλημα, ενώ ο Μπράβο θα λείψει από το ματς με την Καβάλα, πιθανώς και την Άλκμααρ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να βρει λύσεις για να καλύψει τα δύο κενά που προέκυψαν. Η επιστροφή του Στολτίδη προσφέρει μία λύση για τη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ντομί αναμένεται να είναι πλέον η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Προβληματισμός και… πίεση

Το βαρύ 5-0 με το οποίο συνετρίβη ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη έχει θορυβήσει τους ανθρώπους της ομάδας. Ένα τέτοιο σκορ, έστω και σε φιλικό αγώνα, και μία τόσο κακή απόδοση δεν «χωνεύονται» εύκολα από τον κόσμο της ομάδας και ήδη στα αυτιά των υπευθύνων έχουν φτάσει οι αντιδράσεις των οπαδών. Αυτό το φορτισμένο κλίμα, που δημιουργεί πίεση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι το τελευταίο που χρειάζεται ο Ολυμπιακός μπαίνοντας σε μία κρίσιμη καμπή, καθώς μετά το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με την Καβάλα ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Αλκμάαρ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

* Φημολογείται πως ίσως και την προσεχή Παρασκευή ο Σωκράτης Κόκκαλης να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων, αλλά και για να μιλήσει το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, της φημολογούμενης πώλησης ποσοστού της «Καραϊσκάκης ΑΕ» και τις μεταγραφές που δεν… έγιναν.

* Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας η συνάντηση των τριών αρχηγών, Νικοπολίδη, Γκαλέτι και Ντουντού με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για τον καθορισμό των πριμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x