Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης: «Παναθηναϊκός ή εξωτερικό»

Τέλος στα σενάρια ενδεχόμενης μετακίνησης στον Ολυμπιακό έβαλε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Εγώ θέλω να μείνω και να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Αν αυτό δεν συμβεί, μόνο για το εξωτερικό συζητώ», λέει η πλευρά του παίκτη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του. Έκαναν έφεση οι "πράσινοι" και ελπίζουν σε μείωση της ποινής του Σισέ. Να μην καταγγείλει τη ρατσιστική επίθεση στη FIFA ζήτησαν από τον Γάλλο οι διοικούντες το "τριφύλλι".

Τέλος στα σενάρια ενδεχόμενης μετακίνησης στον Ολυμπιακό έβαλε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Εγώ θέλω να μείνω και να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Αν αυτό δεν συμβεί, μόνο για το εξωτερικό συζητώ», λέει η πλευρά του παίκτη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του. Έκαναν έφεση οι "πράσινοι"και ελπίζουν σε μείωση της ποινής του Σισέ. Να μην καταγγείλει τη ρατσιστική επίθεση στη FIFA ζήτησαν από τον Γάλλο οι διοικούντες το "τριφύλλι".

Έκλεισε την «πόρτα» για Ολυμπιακό

Ξεκάθαρος είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Το τελευταίο διάστημα ακούστηκε ότι ενδέχεται να δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό, αλλά οι χθεσινές δηλώσεις του μάνατζέρ του απέκλεισαν πρόωρα αυτό το ενδεχόμενο. «Εγώ θέλω να μείνω και να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Αν αυτό δεν συμβεί, μόνο για το εξωτερικό συζητώ. Στον Ολυμπιακό δεν πάω και το έχω πει και στον μάνατζέρ μου για να το γνωρίζει», τονίζει ο 28χρονος επιθετικός.

Μάλιστα, επειδή τέτοιου τύπου δηλώσεις έχουν ακουστεί και στο παρελθόν, αλλά ακολούθησε αλλαγή δεδομένων(σ.σ Κωνσταντίνου), ο Μακεδόνας επιθετικός φέρεται διατεθειμένος να κάνει δήλωση με την οποία να ξεκαθαρίζει ότι ακόμη και αν δεν τα βρει με τους "πράσινους" δεν θα πάει στον Ολυμπιακό ή και να υπογράψει χαρτί στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν πρόκειται να πάει στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Πλέον, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται νέος κύκλος επαφών του Κώστα Αντωνίου με τον «Σάλπι» και στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Κάνει έφεση και ελπίζει

Απογοητευμένος είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ με την τιμωρία τριών αγωνιστικών που του επέβαλε η ΟΥΕΦΑ για την αποβολή του κόντρα στην Ατλέτικο και το μαρκάρισμα στον Ασουνσάο. Ο Παναθηναϊκός μέχρι την Παρασκευή θα καταθέσει έφεση, στην οποία θα αναφέρει ότι: «Ήταν όντως ένα σκληρό μαρκάρισμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση ο Σισέ να τραυματίσει τον αντίπαλό του, γι' αυτό και ζητάμε τη μείωση της ποινής».

Πάντως, οι ελπίδες να αλλάξει η ποινή προς το καλύτερο και να μειωθούν οι αγωνιστικές δεν είναι πολλές. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό στον Βόλο και τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γάλλος τα πράγματα φαίνεται ότι ηρέμησαν. Χθες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συζήτησαν μαζί του και ουσιαστικά τον έπεισαν να μην καταγγείλει το περιστατικό στη ΦΙΦΑ.

Καντέ: «Όπου μου ζητήσει ο προπονητής»

Η αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί παρελθόν για τον Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Γάλλος αμυντικός κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα για τη θέση που θα παίζει.

«Είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις ύστερα από τόσο καιρό. Δεν ένιωσα το παραμικρό πρόβλημα κι αυτό είναι πολύ καλό. Ο τραυματισμός μου αποτελεί πια παρελθόν και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Όταν παίζεις σε τέτοια ματς, με μια ομάδα της Β' Εθνικής, πρέπει να αποδεικνύεις τι αξίζεις και ποιο είναι το επίπεδό σου. Και φυσικά πρέπει να νικάς. Είμαστε λυπημένοι που δεν τα καταφέραμε. Ουσιαστικά, σπαταλήσαμε εντελώς το πρώτο ημίχρονο. Έπειτα απ' αυτό, στο δεύτερο δεν ήταν τόσο κακά τα πράγματα, αλλά όταν δεν σκοράρεις, πολλές φορές χάνεις το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για μένα πάντως ήταν το γεγονός ότι επέστρεψα και έπαιξα χωρίς να νιώσω την παραμικρή ενόχληση. Είμαι στενοχωρημένος, όμως, επειδή χάσαμε».

- Σε είδαμε σε τρεις θέσεις, αλλά κυρίως αριστερό μπακ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

«Παίζω όπου με χρειάζεται ο προπονητής. Ο Δάρλας είναι τραυματίας και ο Σπυρόπουλος έλειπε με την Εθνική ομάδα. Οπότε, όταν μου ζητεί να παίξω σε μια συγκεκριμένη θέση, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ήμουν λίγο φοβισμένος γιατί δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν μου πει να παίξω εκεί, θα το κάνω με χαρά και θα προσπαθήσω να βοηθήσω».

-Μετά και το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, είσαι έτοιμος να προσφέρεις κι εσύ στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου;

«Φυσικά και είμαι έτοιμος. Δούλεψα πολύ σκληρά τις τελευταίες 10 ημέρες και θα συνεχίσω έτσι στον ίδιο ρυθμό και αυτή την εβδομάδα. Την ημέρα που θα με χρειαστεί ο προπονητής, θα είμαι έτοιμος. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια της σεζόν ότι κάναμε τόσο καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους. Φυσικά εγώ είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσω την ομάδα να τα καταφέρει».

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x