Stoiximan Super League

Κατεργιαννάκης: «Ξενέρωσα…»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του άφησε ο Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, έκανε λόγο για… ξενέρωμα μετά την απόκτηση των Κάλατς και Ιτάνζ από την Καβάλα. «Υπάρχει ξενέρωμα. Ήθελα να τελειώσω κάπως αλλιώς την καριέρα μου, σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Το να ανταγωνιστώ με έναν τερματοφύλακα θα ήταν διαφορετικά, αλλά με δύο πρωτοκλασάτους τερματοφύλακες θα είναι δύσκολο», τόνισε ο 35χρονος τερματοφύλακας.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του άφησε ο Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, έκανε λόγο για… ξενέρωμα μετά την απόκτηση των Κάλατς και Ιτάνζ από την Καβάλα.

«Θα κάνω μια συζήτηση με τον κύριο Ψωμιάδη, να δω τι θα μου πει και η διοίκηση, και από εκεί και πέρα ανάλογα θα πράξω. Υπάρχει ξενέρωμα για το γεγονός ότι ήρθαν στην ομάδα δύο πρωτοκλασάτοι τερματοφύλακες, ο Ιτάνζ και ο Κάλατς. Υπάρχουν κάποιες περίεργες καταστάσεις στην ομάδα», τόνισε ο 35χρονος τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Ήθελα να τελειώσω κάπως αλλιώς την καριέρα μου, σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Το να ανταγωνιστώ με έναν τερματοφύλακα θα ήταν διαφορετικά, αλλά με δύο πρωτοκλασάτους τερματοφύλακες θα είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο από βασικός και με την ομάδα να πηγαίνει καλά, να βρεθείς στην κερκίδα».

Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δώσει αναβολή στο «αντίο» του στα γήπεδα, αν προκύψει κάποια καλή πρόταση. «Αν ήταν καλές οι προϋποθέσεις, θα πήγαινα σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Κακά τα ψέματα, στη Β’ Εθνική έπαιξα πέρυσι με βαριά καρδιά», τόνισε.

Ως στέλεχος της ομάδας που το 2004 κατέκτησε το EURO 2004, ο πολύπειρος γκολκίπερ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Μιλώντας για το τι έφταιξε και ήρθε η οδυνηρή ήττα από την Ελβετία, τόνισε: «Η αμυντική τακτική που ακολουθήσαμε και ότι λέγαμε ότι μας αρκεί η ισοπαλία, ίσως έπαιξε ρόλο. Φυσικά η αποβολή συνέβαλε στο τελικό αποτέλεσμα, αφού ήρθε σε κομβικό σημείο. Η ομάδα κάπως αποδιοργανώθηκε και ήρθε το 2-0. Πάντως, δεν έχει χαθεί τίποτα, υπάρχουν ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση. Στο χέρι μας είναι, αρκεί να μη μας πάρει από κάτω. Πιστεύω τα παιδιά θα το ξεπεράσουν γρήγορα και με την επιστροφή του Καραγκούνη θα είναι αλλιώς τα πράγματα την Τετάρτη στη Μολδαβία».

Πολύς λόγος γίνεται για το μέλλον της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να έχει αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τον Κώστα Χαλκιά να έχει πατήσει τα 35. «Υπάρχουν ταλέντα, αρκεί να τους δοθούν ευκαιρίες. Ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι πολύ καλοί κι εξελίξιμοι τερματοφύλακες, ενώ υπάρχουν κι άλλοι», ανέφερε ο Φάνης Κατεργιαννάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x