Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Η ώρα του Κόκκαλη!

Την κατάσταση στα χέρια του αναμένεται να πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης, που αυτή την ώρα μιλάει με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα σταθεί μόνο στην εικόνα της ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο και την ντροπιαστική ήττα (5-0) από τον Εργοτέλη, αλλά και σε όσα ακούγονται για τις σχέσεις του προπονητή με τους παίκτες. «Μην μας πάρει από κάτω ένα ματς», είπε ο Κετσπάγια στους παίκτες. Αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Αλκμααρ δίνει ο Γκαλέτι.

Την κατάσταση στα χέρια του αναμένεται να πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης, που αυτή την ώρα μιλάει με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα σταθεί μόνο στην εικόνα της ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο και την ντροπιαστική ήττα (5-0) από τον Εργοτέλη, αλλά και σε όσα ακούγονται για τις σχέσεις του προπονητή με τους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλει να μάθει αν ο Γεωργιανός έχει -αν έχει- πρόβλημα με κάποιους ποδοσφαιριστές, τι γίνεται με την προπόνηση και τα εργομετρικά τεστ και για ποιο λόγο η ομάδα εμφανίζεται κουρασμένη και χωρίς δυνάμεις. Ο κ. Κόκκαλης θα ζητήσει, επίσης, να ενημερωθεί για το πλάνο του Κετσπάγια εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο» (σ.σ.: θα κληθεί να αντιμετωπίσει Άλκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρσεναλ μέσα σε διάστημα 20 ημερών).

Εκείνο που θα πει ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου στον 41 ετών προπονητή είναι ότι οφείλει να βρει τις λύσεις που χρειάζονται και να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια. Ο κ. Κόκκαλης αναμένεται να φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και μια επίσκεψη στου Ρέντη για να μιλήσει και στους παίκτες.

Παρουσίαση και… Λαυρεντιάδης!

Τις μεταγραφές του καλοκαιριού θα παρουσιάσει ο Σωκράτης Κόκκαλης την Παρασκευή (στις 12 το μεσημέρι) στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του Καραϊσκάκη. Κατά την παρουσίαση των Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Πάρντο και Ντάρμπισαϊρ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και για άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο ισχυρός της ΠΑΕ αναμένεται να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν αγοράστηκε κάποιο αριστερό χαφ, να αναφερθεί στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και τη διαφαινόμενη πώληση του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο κ. Κόκκαλης ενδέχεται να επιβεβαιώσει την προφορική συμφωνία με τον Κύπριο επιχειρηματία, χωρίς να μπει σε επιμέρους λεπτομέρειες.

Κετσπάγια: «Μην μας πάρει από κάτω»

Το σύνθημα για την επόμενη ημέρα, μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ενωτικός στην ομιλία του προς τους παίκτες και έθεσε τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν.

«Το αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη ήταν τραγικό. Ηταν πολύ κακή εμφάνιση. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε, είναι απίστευτο. Δεχόμασταν γκολ με ευκολία. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν μπορεί να γίνεται αυτό, ούτε σε φιλικό ούτε αν λείπουν πολλοί παίκτες. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να προβληματιστούμε όλοι από αυτό που έγινε», είπε αρχικά ο Γεωργιανός τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο 41χρονος κόουτς υπογράμμισε: «Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για δύο μήνες και έχουμε κερδίσει όλους τους επίσημους αγώνες που δώσαμε. Δεν πρέπει να αφήσουμε ένα άσχημο αποτέλεσμα να μας δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. Μην μας πάρει από κάτω ένα ματς. Είναι και για μένα, που είμαι νέος στην ομάδα, ένα μάθημα αυτό που έγινε. Γι' αυτό δεν πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία σε όσους μας περιμένουν στη γωνία».

Καταλήγοντας, ο Κετσπάγια ανέφερε: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, μόνον έτσι θα είμαστε πετυχημένοι. Κι εμείς θέλουμε την επιτυχία. Τώρα μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα είμαστε καλύτεροι στα παιχνίδια που ακολουθούν. Και θέλω να σας επαναλάβω ότι πρέπει να προσέχετε τη ζωή σας, ειδικά αυτή την περίοδο, που τα παιχνίδια θα είναι πολλά και συνεχόμενα».

Η «μάχη» του Γκαλέτι

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Champions League απέναντι στην Αλκμααρ δίνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και στο γυμναστήριο, με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να δίνει ελπίδες ότι ο παίκτης θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας. Δεν αποκλείεται ο 29χρονος μέσος να παίξει, έστω για ένα ημίχρονο, κόντρα στους Ολλανδούς.

Από την πλευρά του, ο Ραούλ Μπράβο γυμνάστηκε κανονικά χθες και οι γιατροί της ομάδας θα κρίνουν αν μπορεί να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕT) παιχνίδι με την Καβάλα στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τον Εντσο Μαρέσκα, ο Ιταλός προσπαθεί να είναι έτοιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στις 23 Σεπτεμβρίου, κάτι που αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα και βρίσκεται στη διάθεση του Κετσπάγια για το παιχνίδι με την Καβάλα, όμως τις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν θα μπει στην αποστολή του αγώνα με τους Καβαλιώτες.

* Μετά το παιχνίδι με την Αλκμααρ αναμένεται να γίνει η συνάντηση των τριών αρχηγών της ομάδας (Νικοπολίδης, Γκαλέτι, Ντουντού) με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, για τα πριμ της φετινής σεζόν. Οι δύο πλευρές, ύστερα από προτροπή και του Νικοπολίδη, συμφώνησαν το ραντεβού να πάει για αργότερα, αφού δεν θα ακούγονταν ωραίο να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Εργοτέλη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x