Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Προχωράει το γήπεδο

Θετικά φαίνεται πως προχωράει για τον Άρη το θέμα του γηπέδου, σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Θανάσης Αθανασιάδης. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, ενώ ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ, ανέφερε: «Οι εργασίες τρέχουν με γοργό ρυθμό. Αυτό που θέλουμε είναι να επιτευχθεί το κυρίως κομμάτι του έργου». Στην προπόνηση της Παρασκευής θα διαπιστώσει ο Μαζίνιο αν ο Αμπρέου και ο Γκαρσία είναι σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Θετικά φαίνεται πως προχωράει για τον Άρη το θέμα του γηπέδου, σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Θανάσης Αθανασιάδης. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκθεσιακού χώρου της «Λέσχης Φίλων Αρη» στο περίπτερο 15 της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, έγινε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και εκείνο που απομένει για να προχωρήσει το έργο είναι να ανταλλαγούν κάποια οικόπεδα.

«Το θέμα έχει δρομολογηθεί και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εκεί που έχει φτάσει το ζήτημα, μόνο ο Θεός μπορεί να το σταματήσει», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού και τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ: «Οι εργασίες τρέχουν με γοργό ρυθμό. Είναι χωρισμένες σε επιμέρους στάδια. Το πρώτο και βασικότερο είναι η ανταλλαγή των οικοπέδων, ούτως ώστε στη συνέχεια να γίνει η νομοθετική ρύθμιση πάνω στην οποία θα στηριχθούν οι μελέτες και η κατασκευή του εγχειρήματος. Η κορδέλα μπορεί να περιμένει. Αυτό που θέλουμε είναι να επιτευχθεί το κυρίως κομμάτι του έργου».

Στη συνέχεια ο κ. Αθανασιάδης αναφέρθηκε στη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές, λέγοντας: «Δεν πρόκειται για ιδανικό ξεκίνημα. Τέτοιο θα ήταν αν είχαμε πετύχει δύο νίκες. Εχουμε θέσει, όμως, τις βάσεις για μια καλή συνέχεια».

Όσον αφορά την παρουσία των οπαδών της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων ανέφερε: «Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Ενδεχομένως του χρόνου να χρειαστεί να κλείσουμε ένα ολόκληρο περίπτερο για να χωρέσουν όλοι».

* Στην προπόνηση της Παρασκευής θα διαπιστώσει ο Ιομάρ Μαζίνιο αν ο Αμπρέου και ο Γκαρσία είναι σε θέση να αγωνιστούν στο σαββατιάτικο (19:00, Novasports 1) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο 41 ετών προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του ματς με τους νεοφώτιστους, έχοντας στο μυαλό του ότι είναι πιθανό να μην μπορούν οι δύο ποδοσφαιριστές να παίξουν. Αν τελικά οι δύο Λατινοαμερικάνοι δεν είναι έτοιμοι, τότε ο Κάμπορα θα πάρει τη θέση του Αμπρέου και ο Φερνάντες εκείνη του Νάτσο.

* Στη διάθεση των ρεπόρτερ του Άρη θα τεθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας, όπως αποφάσισε ο Ιομάρ Μαζίνιο. Η συνέντευξη Τύπου του Βραζιλιάνου τεχνικού θα πραγματοποιηθεί την μεθαύριο (στις 14:00) στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x