Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Και στην μέση η ΠΑΕ

Προβληματισμός και αγανάκτηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τις εξελίξεις για το γήπεδο και τον «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα στον Δήμο και το ΥΠΕΧΩΔΕ. Χθες ο Γιώργος Σουφλιάς εξέδωσε έντονο ύφος, για να έρθει αργότερα η απάντηση του Δήμου Αθηναίων. Σε κυκλοφορία από σήμερα τα εισιτήρια με Γαλατασαράι. Οριστικά τέλος στην καριέρα του βάζει ο Γιάννης Γκούμας.

Προβληματισμός και αγανάκτηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τις εξελίξεις για το γήπεδο και τον «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα στον Δήμο και το ΥΠΕΧΩΔΕ. Χθες ο Γιώργος Σουφλιάς εξέδωσε ανακοίνωση έντονο ύφος, για να έρθει αργότερα η απάντηση του Δήμου Αθηναίων. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένοι να αποκαλυφθεί ο υπεύθυνος για τη συνεχόμενη παράταση στο έργο. Σε κυκλοφορία από σήμερα τα εισιτήρια με Γαλατασαράι. Οριστικά τέλος στην καριέρα του βάζει ο Γιάννης Γκούμας.

Απάντηση δήμου στο ΥΠΕΧΩΔΕ

Το μπαλάκι των ευθυνών συνεχίζεται ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και το ΥΠΕΧΩΔΕ, με θέμα την κατασκεύη του νέου γηπέδου στον Βοτανικό. Χθες, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι λείπουν έγγραφα για να μπορέσει να εκδώσει την οικοδομική άδεια, αλλά ο Δήμος απάντησε αμφισβητώντας τα λεγόμενα του υπουργού: «Μέχρι σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:31 μ.μ. που εκδόθηκε η ανακοίνωση του κ. Σουφλιά, ουδέν γραπτό αίτημα έχει φθάσει στον Δήμο Αθηναίων, από την ηγεσία ή τις υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ, σχετικά με την οικοδομική άδεια του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Με την παραλαβή οποιουδήποτε γραπτού αιτήματος για την αποστολή νομίμων εγγράφων ο Δήμος Αθηναίων, όπως και μέχρι σήμερα έχει αποδείξει, θα τα αποστείλει εντός 48 ωρών. Τελεία και παύλα».

Δυσαρεστημένοι με Σουφλιά

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας. Είναι αποφασισμένοι όσα στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους να τα βγάλουν προς τα έξω για να λάμψει η αλήθεια και από σήμερα θα αρχίσουν να κινούνται. Οι «πράσινοι» έχουν αιφνιδιαστεί δυσάρεστα από την αρνητική στάση που κρατάει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και είναι αποφασισμένοι να φθάσουν στα άκρα για να μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού ποιοι έχουν την ευθύνη για την καθυστέρηση στο γήπεδο.

Το αποφάσισε ο Γκούμας

Πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα βάζει ο Γιάννης Γκούμας. Ο επι σειρά ετών αρχηγός του Παναθηναϊκού τέθηκε εκτός ομάδας το καλοκαίρι από τον Τεν Κάτε και έμεινε ελεύθερος. Όλο αυτό το διάστημα είχε κάποιες προτάσεις, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του εξέφρασαν ο Πανιώνιος, η Λάρισα και μια ομάδα από τη Κύπρο.

Ωστόσο, ο 34χρονος στόπερ που έπαιζε στο «τριφύλλι» από τις αρχές της δεκαετίας του 90΄ προτίμησε να δώσει τέλος στην καριέρα του και να μην αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο. Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της ΠΑΕ απέναντί του μια και στη λύση του συμβολαίου του είχε ειπωθεί στον Γκούμα από τους διοικούντες ότι «με τη ληξη της καριέρας σου η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή…».

Τα εισιτήρια με Γαλατασαράι

Τέθηκαν από το πρωί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την Γαλατασαράι για την 1η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και όλα δείχνουν ότι γρήγορα θα εξαφανιστούν. Η προπώληση της γίνεται από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 στη θύρα 4 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στην είσοδο της Λ. Κύμης.

Ταυτόχρονα, εισιτήρια θα πωλούνται από το κατάστημα Green Team (πλησίον Mall, 10:00-21:00), τα καταστήματα του Παναθηναϊκού στο Χαλάνδρι (Παπάγου 8 9:00-14:00 και 16:00-21:00), στο Περιστέρι (Σαρανταπόρου 52 9:00-14:00 και 17:30-21:00), στο Μοναστηράκι (10:00-21:00) και στην οδό Τσόχα (9:00-20:30). Τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 ευρώ (στους συνδέσμους) έως 60 ευρώ

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x