Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Έρχονται… ενισχύσεις

Μεταγραφές σε… όλα τα επίπεδα προβλέπονται το προσεχές διάστημα από την ΑΕΚ. Πέραν της επικείμενης εισόδου δύο νέων επενδυτών στην ΠΑΕ, η «Ένωση» κινείται για την ενίσχυσή της εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Ζόνας και την παράταση δανεισμού του Νέμεθ, υπογράφει ο Μπλάνκο. Προσεχώς προσθήκη τιμ μάνατζερ και επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ.

Μεταγραφές σε… όλα τα επίπεδα προβλέπονται το προσεχές διάστημα από την ΑΕΚ. Πέραν της επικείμενης εισόδου δύο νέων επενδυτών στην ΠΑΕ, η «Ένωση» κινείται για την ενίσχυσή της εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι προσπάθειες για την απόκτηση του Ζόνας από την Γκρέμιο συνεχίζονται και υπάρχει αισιοδοξία πως ο 25χρονος φορ θα αποκτηθεί από τώρα, με την «Ένωση» να δίνει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και μία εταιρία μάνατζερ άλλα τόσα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει όσο τίποτε να έρθει στην ΑΕΚ και μοναδικός κίνδυνος που φαίνεται στον ορίζονται είναι να προκύψει ένας ανταγωνιστής για την απόκτησή του. Πράγμα διόλου απίθανο, αφού ο Ζόνας σκοράρει ακατάπαυστα. Πάντως η ΑΕΚ ήδη φροντίζει να «δέσει» τους υπάρχοντες επιθετικούς, αφού εστάλη η πρόταση στον εκπρόσωπο του Ισμαέλ Μπλάνκο και απομένουν οι υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2013, ενώ θα καταβληθούν προσπάθειες, ώστε ο Κρίστιαν Νέμεθ να παραμείνει δανεικός από τη Λίβερπουλ για έναν επιπλέον χρόνο.

Σε… εξωαγωνιστικό επίπεδο, εντός της ημέρας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο για τη στελέχωση της ομάδας με έναν τιμ μάνατζερ και έναν επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ, με τους Βασίλη Δημητριάδη και Βασίλη Τσιάρτα να αποτελούν τις εισηγήσεις του προπονητή. Επίσης θα προσληφθεί ένας υπεύθυνος επικοινωνίας-γραφείου Τύπου.

Από εβδομάδα τα σπουδαία

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για την οριστικοποίηση της «εισόδου» στην ΠΑΕ ΑΕΚ των δύο «συμπαικτών» των νυν μετόχων. Ο Ηλίας Ηλία είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας E-Clear PLC, που εδρεύει στο Λονδίνο και πραγματεύεται την εκκαθάριση, διαχείριση και πληρωμή όλων πιστωτικών καρτών. Παράλληλα έχει στην κατοχή του κατασκευαστική εταιρία και εταιρία διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, ενώ προτίθεται να δραστηριοποιηθεί και με τουριστικές επιχειρήσεις. Ο Παντελής Αθηνής, που κατέχει θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας «Lotto» στην Κύπρο, ιδρυτής ενός πρακτορείου Τύπου (που μεταξύ άλλων έχει τα δικαιώματα του «AEK Empire») και μία σειρά άλλων εταιριών.

Επιστροφή και προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς

Οι Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Μάκος και Νέμεθ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις της ΑΕΚ μετά από σχεδόν δέκα ημέρες διεθνών υποχρεώσεων και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα του για τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική. Οι Τζεμπούρ, Παυλής και Ταχτσίδης επέστρεψαν από την Τετάρτη στις επάλξεις, ενώ ο Κώστας Μανωλάς θα το κάνει την Παρασκευή, αφού θα αγωνιστεί στον αγώνα της Εθνικής Νέων με την Εσθονία.

Ο Λεονάρντο θα προπονηθεί το απόγευμα (18:00) κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αφού απουσίαζε με άδεια από την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο λόγος; Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πάντως ανηφόρισε και χθες στους Θρακομακεδόνες και έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Από το ματς με τον Ηρακλή θα απουσιάσει ο Καράμπελας (υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας την Τρίτη και παίρνει εξιτήριο), ενώ ο Ζεράλντο Άλβες ξεπέρασε τους πόνους σε δάχτυλο του ποδιού του και είναι διαθέσιμος.

Βλέπουν Μουντιάλ Γιάχιτς και Μαϊστόροβιτς

Ελπίδες για συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ, έστω και μέσω τη διαδικασία των μπαράζ, έχουν δύο παίκτες της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Σανέλ Γιάχιτς, που ήταν βασικός ως δεξί μπακ στο ισόπαλο 1-1 της Βοσνίας με την Τουρκία στη Ζένιτσα και για τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, που έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο της νίκης της Σουηδίας στη Μάλτα με 1-0. Αντίθετα, από την τηλεόραση θα δει τη γιορτή του ποδοσφαίρου ο Ρότζερ Γκερέιρο μετά την ήττα της Πολωνίας με 3-0 στη Σλοβενία, όπου ήταν στην ενδεκάδα.

Παράλληλα, ο Κρίστιαν Νέμεθ σκόραρε στο φιλικό 2-2 της εθνικής Νέων της Ουγγαρίας με την ΜΤΚ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Μαγυάρων στις 24 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x