Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Πάει και στου Ρέντη…

Στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναμένεται να μιλήσει μέχρι αύριο ο Σωκράτης Κόκκαλης, μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ποιο είναι το μήνυμα που θα περάσει ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» στην αυριανή παρουσίαση των μεταγραφών του καλοκαιριού και σε ποια άλλα θέματα θα αναφερθεί. Τι είπε ο Κετσπάγια για όλα τα ζητήματα που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα τους Πειραιώτες. Επιστρέφει ο Γκαλέτι στις προπονήσεις.

Στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναμένεται να μιλήσει μέχρι αύριο ο Σωκράτης Κόκκαλης, μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» πήρε εξηγήσεις από τον Γεωργιανό και τώρα θέλει να πει κάποια πράγματα και στους παίκτες.

Ο κ. Κόκκαλης θέλει να περάσει το μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί ή ομάδα να παρουσιάσει ανάλογη εμφάνιση με αυτή κόντρα στον Εργοτέλη. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα εκφράσει και στους ποδοσφαιριστές την εμπιστοσύνη του και θα τους ζητήσει να τον δικαιώσουν στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά την αυριανή παρουσίαση (12.00) των μεταγραφών του καλοκαιριού, θα μιλήσει και για άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θα ζητήσει από τον κόσμο να μην υπάρχουν βιαστικές κρίσεις, ενώ στη συνέχεια θα εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν αποκτήθηκε κάποιο αριστερό χαφ, θα αναφερθεί στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και στη διαφαινόμενη πώληση του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

«Δεν επρόκειτο για απολογία»

Την άποψη ότι δεν υπάρχει καμία κρίση στην ομάδα και ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται αρνητικό κλίμα στον σύλλογο εκφράζουν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνάντηση που είχε με τον Σωκράτη Κόκκαλη τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα τους Πειραιώτες.

Για τις σχέσεις με τους παίκτες: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε από την πλευρά μου ούτε νιώθω ότι έχει κάποιος πρόβλημα μαζί μου. Αν χρειαστεί, θα βάλω και τις φωνές για το καλό της ομάδας, όμως, όχι επί προσωπικού», ήταν το νόημα των όσων είπε. Ο 41ετών προπονητής δεν έχει έρθει σε ρήξη με κανέναν ποδοσφαιριστή.

Για τη φυσική κατάσταση και τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων: «Ξεκινήσαμε με ένα πλάνο, γνωρίζοντας ότι η ομάδα είχε επίσημα παιχνίδια νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Και παράλληλα έπρεπε να την έχουμε σε καλή κατάσταση και τον Ιούλιο, αλλά και σε όλη τη σεζόν. Περιμέναμε σε αυτό το διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας ότι δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τα αποτελέσματα των εργομετρικών είναι φυσιολογικά. Πολλοί βασικοί έλειπαν και οι αναπληρωματικοί, που δεν έχουν πολλά παιχνίδια, δεν μπορεί να είναι σε φουλ φόρμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμείς δουλεύουμε για να είναι η ομάδα σε θέση να έχει επιτυχίες και τον χειμώνα και την άνοιξη. Ηταν εύκολο να την έχουμε τώρα σε φουλ φόρμα, αλλά θα υπήρχε πρόβλημα μετά».

Για τη συνέχεια: «Με την επιστροφή των τραυματιών θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις και η ομάδα θα λυθεί και θα παίξει καλύτερα. Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και η ομάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τώρα είναι λίγο σφιγμένη ομάδα».

Για την αξιοποίηση των παικτών: Ο Κετσπάγια έδωσε την υπόσχεση ότι θα αξιοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, αλλά εμφανίζεται αποφασισμένος να βάζει αυτούς που είναι «ετοιμοπόλεμοι».

* Σήμερα θα δοκιμάσει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αν ο Αργεντινός μέσος δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή του σαββατιάτικου (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) αγώνα με την Καβάλα.

* Από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα εξεταστούν σήμερα ο Αρης Σοϊλέδης και ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο νεαρός διεθνής είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν έπαιξε προχθές με την Εθνική Ελπίδων, ενώ ο Σουηδός αμυντικός χτύπησε στο ματς με τη Μάλτα στη μύτη, αλλά δεν αντικαταστάθηκε από τον Λαρς Λάγκερμπακ.

* Την πορεία του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται πως παρακολουθεί η Ντόρτμουντ, αφού ο Μαρκ Σούμαν (σ.σ.: σκάουτερ της γερμανικής ομάδας) είδε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων τον φορ του Ολυμπιακού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε δει τον 20χρονο στράικερ και στο φιλικό με την Μπόχουμ το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x