Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Η ώρα του Κόκκαλη!

Όλοι όσοι εμπλέκονται ενεργά ή μη στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια περιμένουν με ανυπομονησία τις σημερινές τοποθετήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης των νέων αποκτημάτων της ομάδας (12:00), ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα που μεσολάβησαν από την τελευταία συνέντευξη Τύπου (σ.σ. Μάιο) μέχρι σήμερα…

Όλοι όσοι εμπλέκονται ενεργά ή μη στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια περιμένουν με ανυπομονησία τις σημερινές τοποθετήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη. Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης των νέων αποκτημάτων της ομάδας (12:00), ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα που μεσολάβησαν από την τελευταία συνέντευξη Τύπου (σ.σ. Μάιο) μέχρι σήμερα…

Σαφώς, το κυριότερο κομμάτι θα αφορά το αγωνιστικό, για το οποίο ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ έχει ήδη σαφή άποψη. Θα ζητήσει να ψυχραιμία (με αφορμή την βαριά ήττα από τον Εργοτέλη) και όλα να κριθούν εκ του αποτελέσματος, εκφράζοντας την στήριξή του στον προπονητή, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ή για κάποιους λόγους έμειναν ανεκπλήρωτες. Εκτιμάται επίσης ότι θα αναφερθεί στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και στη διαφαινόμενη πώληση του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Βέβαια, η αντεπίθεση του κ. Κόκκαλη δεν θα τελειώσει εκεί, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επόμενη στάση του θα είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη… Οι παίκτες θα είναι οι επόμενοι που θα ακούσουν τις απόψεις και τις «εντολές» του προέδρου, οι οποίες θα έχουν περισσότερο αφυπνιστικό τόνο.

Κετσπάγια: «Πάση θυσία την νίκη»!

Στην αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών στο ερχόμενο παιχνίδι με την Καβάλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» εστίασε στη χθεσινή προπόνηση ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προπονητής του Ολυμπιακού κατέστησε σαφές στους ποδοσφαιριστές του ότι: «Ξεκινάει μια σειρά δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη με την Καβάλα, η οποία είναι καλή ομάδα και δεν πρέπει κανείς να περιμένει ότι θα είναι εύκολο το ματς. Τα παιχνίδια μπορούμε να τα κάνουμε εύκολα εμείς, κανένα δεν είναι εύκολο από μόνο του. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά αυτό το σερί που μας περιμένει, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το χθεσινό πρόγραμμα έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις για τον Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Βασίλη Τοροσίδη να είναι έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Πρώτη κίνησή του, φυσικά, ήταν να τους συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με την Καβάλα το Σάββατο.

Η Πέμπτη ήταν για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό η κρίσιμη μέρα. Εφόσον ακολουθούσε κανονικά την προπόνηση θα είχε πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους νεοφώτιστους. Πράγματι ο «Λούτσι» δεν είχε πρόβλημα να μπει σε ρυθμό προπόνησης και ο κόουτς τον συμπεριέλαβε αμέσως στα πλάνα του. Ο «Τόρο» είχε προφυλαχθεί από το φιλικό με τον Εργοτέλη, προκειμένου να εκμηδενιστούν οποιεσδήποτε πιθανότητες για νέο πρόβλημα. Παράλληλα, μέσα στους "εκλεκτούς" για δεύτερο σερί ματς συγκαταλέγονται τα ονόματα των Ματ Ντάρμπισαϊρ και Ιεροκλή Στολτίδη.

Όσον αφορά τον Έντσο Μαρέσκα, συνέχισε την θεραπεία (όπως και Ζεβλάκοφ) και το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μέλμπεργκ ήταν ο μόνος από τους διεθνείς που δεν πήγαν στου Ρέντη (έφτασε αργά το απόγευμα στην Αθήνα, σήμερα θα προπονηθεί).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κετσπάγια ανακοίνωσε την 21μελη αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Ντάρμπισαϊρ, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιο, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντο, Α. Παπαδόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Ρ. Μπράβο, Στολτίδη, Τοροσίδη, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

«Ναι, βλέπουμε τον Μήτρογλου»

Η επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ντόρτμουντ ήρθε από τα πλέον αρμόδια χείλη. Με δηλώσεις του στην «SportDay» ο Πίτερ Κράβιετς, μέλος του τεχνικού τιμ των Γερμανών, παραδέχτηκε ότι ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού ενδιαφέρει την ομάδα του: «Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω το όνομά του. Είναι αλήθεια ότι τον παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα, όπως και άλλους παίκτες, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x