Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Τα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, στη διάρκεια της εκδήλωσης για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας κυριαρχεί σήμερα (12/09) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με την πρόκριση της Εθνικής μπάσκετ στους «8» του Ευρωμπάσκετ.

Τα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, στη διάρκεια της εκδήλωσης για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας κυριαρχεί σήμερα (12/09) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με την πρόκριση της Εθνικής μπάσκετ στους «8» του Ευρωμπάσκετ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η επανέναρξη της Σουπερλίγκας, μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Ειδικότερα:

«Μεταγραφές γιατί δεν κάναμε;» είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay αναφερόμενη στα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, στη διάρκεια της εκδήλωσης για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Στο κόλπο ο Λαυρεντιάδης!».

Το Goal News αναφέρει «Παίζει άμυνα», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Δεν …μίλησε ο Κόκκαλης».

Το «Φως» γράφει «Ό,τι κι αν λένε, εμείς θα το πάρουμε», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Πείτε όχι στους υπονομευτές!».

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Να τελειώσε με πρωτάθλημα», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Φουλ επίθεση με Νέμεθ».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Ταύρος», ενώ η Derby News αναφέρει «Ιτάνζ για ΠΑΟ». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει ότι «ο Σ. Κόκκαλης ετοιμάζει σκληρές απαντήσεις σε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x