Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

.

90'+4': Λήξη του αγώνα

90': Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε ο τέταρτος διαιτητής

85': Η ΑΕΛ πιέζει για να πετύχει το γκολ της νίκης, οι δέκα παίκτες του Ατρόμητου "υπερασπίζονται" πλέον ξεκάθαρα την ισοπαλία

80' Δοκάρι για την ΑΕΛ!: Ο Μετίν κινήθηκε εξαιρετικά απο δεξιά, πέρασε έναν αντίπαλο και, αφού σούταρε δυνατά με το αριστερό, είδε την μπάλα να προσκρούει στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη

79': Η μπάλα φτάνει στον Φαβάλι, στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρτζ.

71': Ο Σφακιανάκης βρίσκει μέσα στην περιοχή τον νεοεισελθόντα Μπρίτο, όμως ο Μάλαρτζ θα αρνηθεί και πάλι το τρίτο γκολ στους Περιστεριώτες.

69' Αλλαγή για τον Ατρόμητο: Ο Μπρίτο μπαίνει στη θέση του -τραυματία- Τάτου

67' Κόκκινη κάρτα για τον Ατρόμητο!: Ο Μπλένχιο μαρκάρει τον Ρομέου και δέχεται την -"τραβηγμένη"- δεύτερη κίτρινη κάρτα απο τον Κουκουλάκη

65' Αλλαγή για την ΑΕΛ: Ο Γιαννακόπουλος περνάει στον αγωνιστικό χώρο, αντικαθιστώντας τον Τουάμα

63': Ο Μάλαρτζ αποκρούει, με διπλή επέμβαση, την εκτέλεση του Ολιβέιρα!

62' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ : Μετά απο την εκτέλεση του κόρνερ για τον Ατρόμητο, η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο χέρι του Αμπουχατζίρα και ο Κουκουλάκης δείχνει τη "βούλα"

62': Σέντρα σουτ του Σφακιανάκη απο αριστερά, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Μάλαρτζ

61': Ο Αμπουχατζίρα ελίσσεται ωραία απο δεξιά προς την περιοχή του Ατρόμητου, όμως το δυνατό σουτ που πιάνει στην κίνηση περνάει λίγο πάνω απο το δεξί "Γ" του Μιχαηλίδη.

60' Αλλαγή για τον Ατρόμητο: Ο Αναστασάκος κάνει το ντεμπούτο του με τους Περιστεριώτες, μπαίνοντας στο γήπεδο αντί του Περόνε

59' Αλλαγή για την ΑΕΛ: Ο Μελίσσης περνάει στο γήπεδο, στη θέση του Μπουκουβάλα.

53' Αλλαγή για τον Ατρόμητο: Ο -σκόρερ- Καλαντζής δίνει τη θέση του στον Σφακιανάκη

50': Συρτό σουτ του Τουάμα απο το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι του Μιχαηλίδη.

48' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!: Ο Φαβάλι κοντρόλαρε την μπάλα λίγο έξω απο την περιοχή της ΑΕΛ και -βλέποντας ότι δεν πιέζεται- έπιασε το σουτ. Ο Μάλαρτζ έπεσε στην πορεία της μπάλας και, παρόλο που εκείνη "έσκασε" μπροστά του, φέρει ακέραια την ευθύνη για το ότι αυτή κατέληξε στα δίχτυα (2-2).

46': Έναρξη του β' ημιχρόνου


45'+: Λήξη του ημιχρόνου - Η ΑΕΛ έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι μετά τα δυο γκολ που πέτυχε, ωστόσο, το γκολ του Ατρομήτου λίγο πριν τη λήξη, τον κρατάει στο παιχνίδι και προετοιμάζει για ένα αμφίρροπο β' μέρος.

45': Ο Περόνε πιάνει δυνατό σουτ έξω απο τη μεγάλη περιοχή, αλλά στέλνει τη μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ: Ο Φαβάλι έβγαλε τον Καλαντζή στην πλάτη της άμυνας απο αριστερά κι αυτός με ψύχραιμο χαμηλό πλασέ νίκησε τον Μάλαρτζ (2-1).

38' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!: Ο Ρομέου πιάνει δυνατό αριστερό σουτ με το εξωτερικό, λίγο έξω απο το ημικύκλιο της περιοχής και στέλνει την μπάλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Μιχαηλίδη (2-0).

35': Το γκολ φαίνεται να έχει δώσει "φτερά" στους παίκτες της ΑΕΛ, που πιέζουν για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου

32': Ο Μετίν περνάει κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Ντε Νίγκρις, αλλά ο Μιχαηλίδης και πάλι προλαβαίνει να διώξει σε κόρνερ,

31' Κίτρινη κάρτα στον Μπλένχιο: Ο Αργεντινός μάρκαρε δυνατά τον Μετίν και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του Κουκουλάκη

28': Ο Ρομέου διένυσε αρκετά μέτρα με τη μπάλα, έφτασε απέναντι στον Μιχαηλίδη, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και σταμάτησε εύκολα πάνω στον γκολκίπερ του Ατρόμητου.

24' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!: Ο Αμπουχατζίρα μπήκε απο δεξιά στην περιοχή, έκανε τη χαμηλή σέντρα και ο Μετίν με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου (1-0).

23' Δοκάρι για την ΑΕΛ!: Ο Τουάμα περνάει τη μπάλα στη μικρή περιοχή στον Μετίν, εκείνος σουτάρει με δύναμη στο αριστερό δοκάρι του Μιχαηλίδη.

21': Ο Ντε Νίγκρις πιάνει δυνατό σουτ με το αριστερό έξω απο την περιοχή του Ατρομήτου και αναγκάζει τον Μιχαηλίδη να επέμβει για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

20': Ο Καλαντζής μπαίνει απο αριστερά στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά το σουτ επιχειρεί φεύγει ψηλά άουτ.

19' Κίτρινη κάρτα στον Μετίν: Ο Τούρκος τράβηξε απο τη φανέλα τον Τάτο

18': Ο Τάτος πιάνει σουτ στην κίνηση, μετά απο απόκρουση σε κόρνερ, αλλά στέλνει τη μπάλα αρκετά έξω απο το δεξί δοκάρι του Μάλαρτζ

10': Αναγνωριστικό παιχνίδι απο τις δυο ομάδες στα πρώτα λεπτά. Η ΑΕΛ προσπαθεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και ο Ατρόμητος δείχνει διατεθειμένος να κυνηγήσει τις αντεπιθέσεις.

8': Σουτ του Καλαντζή λίγο έξω απο την περιοχή, η μπάλα άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Μάλαρτζ

5': Χαμηλή σέντρα του Φαβάλι απο αριστερά, πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Ααράμπ.

2' Κίτρινη κάρτα στον Βενετίδη: Ο μπακ της ΑΕΛ μάρκαρε δυνατά τον Νάστο και υποχρέωσε τον διαιτητή να τον "κιτρινίσει" απο νωρίς

1': Ξεκίνησε το παιχνίδι


Περίπου 5000 οπαδοί της ΑΕΛ στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Ανάμεσα τους και 200 οπαδοί του Ατρόμητου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάρισα: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Νταμπίζας, Φερέϊρα, Ντε Νίγκρις, Τουάμα, Μετίν, Ααράμπ, Ρομέου, Αμπουχατζίρα

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Περόνε, Φαβάλι, Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής, Τάτος, Ολιβέιρα


Γήπεδο: Αλκαζάρ

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Δημόπουλος (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x