Stoiximan Super League

Κετσπάγια: «Τι θα κάνετε; Θα με κρεμάσετε από την Ακρόπολη;»

Στην πίεση και την έντονη κριτική που δέχεται η ομάδα τις τελευταίες μέρες απέδωσε τη σημερινή εμφάνιση και ισοπαλία μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Τιμούρ Κετσπάγια. Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως επιπλέον λόγος για τον έναν βαθμό στάθηκαν οι αρκετές απουσιές, ενώ φανερά εκνευρισμένος είπε στους δημοσιογράφους: «Τι θα κάνετε; Θα με κρεμάσετε από την Ακρόπολη;».

Στην πίεση και την έντονη κριτική που δέχεται η ομάδα τις τελευταίες μέρες απέδωσε τη σημερινή εμφάνιση και ισοπαλία μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Τιμούρ Κετσπάγια. Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως επιπλέον λόγος για τον έναν βαθμό στάθηκαν οι αρκετές απουσιές, ενώ φανερά εκνευρισμένος είπε στους δημοσιογράφους: «Τι θα κάνετε; Θα με κρεμάσετε από την Ακρόπολη;».

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Μας προβληματίζει η εικόνα παρόλο που δεν έχω παράπονο γιατί τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν ήταν εύκολο γιατί η Καβάλα είχε κάποιους γρήγορους παίκτες. Πιέσαμε αλλά δεν βρήκαμε τους διαδρόμους ώστε να βάλουμε γκολ και να νιώθουμε πιο άνετα. Όσο δεν βάζεις υπάρχει πίεση, άγχος, κάτι που κάνει πιο δύσκολο να πετύχεις αυτά που θες», τόνισε αρχικά ο Κετσπάγια και συνέχισε αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών:

«Λογικό είναι. Δεν υπάρχει εδώ άλλη άποψη. Παίξαμε το δεύτερο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. Δεν είναι το προτελευταίο να πρέπει να το κερδίσεις οπωσδήποτε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε και πολλές απουσίες. Η ομάδα που έχει τόσες ελλείψεις βασικών παικτών δεν είναι τόσο εύκολο. Θα προσπαθήσουμε ούτως ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει αυτά που παίρνει τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Είμαστε στη δεύτερη αγωνιστική και βλέπετε τι γίνεται γύρω. Δεν ζούμε σε άλλο τόπο. Όλοι έχουν παράπονα. Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, παρόλο που στα επίσημα παιχνίδια είχαμε κερδίσει. Δεν έχουμε το καθαρό μυαλό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Περιμένουμε παίκτες να γυρίσουν στην ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας»
, είπε και συνέχισε λέγοντας πως:

«Πέρυσι η ομάδα είχε αποκλειστεί από τους ομίλους του Champions League, φέτος έχει προκριθεί. Υπάρχουν ομάδες μεγάλες στην Ευρώπη, όπως η Μπάγερν, που δεν παίζουν καλά. Τι θα κάνετε; Θα με κρεμάσετε από την Ακρόπολη;»

Για το γεγονός πως δοκίμασε τέσσερα αριστερά χαφ, είπε: «Τα παιδιά που έπαιξαν είχαν δώσει λύσεις, αλλά σήμερα δεν μπόρεσαν, δεν ήταν καλοί. Πάντα χρειάζονται καλοί παίκτες, όσο ποιοτικότεροι υπάρχουν, τόσο καλύτεροι.Οσο το ξέρω εγώ το ελληνικό ποδόσφαιρο, καμία ομάδα δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Περιμένετε να το κάνω εγώ στον Ολυμπιακό μέσα σε δύο μήνες και να το δείτε αυτό, όταν δεν το είδατε τόσα χρόνια;».

Παπακώστας: «Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και ήρεμοι, ίσως…»

Ακόμη και με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα μπορούσε να έχει φύγει από το «Γ.Καραϊσκάκης» η Καβάλα, κυρίως αν ο Σουλτανίδης ήταν πιο αποτελεσματικός στην ευκαιρία που έχασε, όπως δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας. Ακόμη, ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εξαιρετική εμφάνιση, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του «χτίστηκε» μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Για εμάς είναι μία σημαντική επιτυχία. Στην ομάδα μας έχουν έρθει πάνω από 20 παίκτες και μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες οι 10. Θέλουμε τον χρόνο μας. Σήμερα η ομάδα μας ήταν οργανωμένη. Είχε κοντινές αποστάσεις με τους αντίπαλους παίκτες και τους κρατούσαμε μακριά απ' την εστία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε μία φάση στο 40'. Παίξαμε με ταχύτητα και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις. Μας έλειψαν οι τελικές πάσες. Στο Β' μέρος οι αλλαγές του Ολυμπιακού χάλασαν τον ρυθμό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έπαιξαν καλά και πίεσαν ψηλά», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Παπακώστας και πρόσθεσε:

«Αν ήμασταν λίγοι πιο προσεκτικοί και πιο ήρεμοι, ειδικά με την καθοριστική φάση με την Σουλτανίδη, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αντέξαμε τα τελευταία λεπτά. Για εμάς είναι μία νίκη και την αφιερώνουμε τον κόσμο μας. Έχουμε μία νέα ομάδα που προσπαθεί να πάει βήμα-βήμα και να σταθεί ανταγωνιστικά».

Για την επιθετική αδυναμία του Ολυμπιακού τόνισε: «Εγώ κοιτάω την δικιά μου ομάδα. Εμείς κλείσαμε πολύ σωστά τους χώρους. Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι. Οι παίκτες μας δεν άφησαν αποστάσεις. Ήταν πολύ μαζεμένοι και καταφέραμε να διαφύγουμε τους κινδύνους. Στο τέλος κινδυνεύσαμε μόνο με βαθιές μπαλιές. Εμείς ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας φτιάχτηκε μέσα σε πολύ λίγο καιρό, αλλά λείπαμε 10 χρόνια. Προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας», είπε και κατέληξε:

«Αν είναι δυνατόν να μην προσπαθήσεις να πάρεις ένα αποτέλεσμα σ' έναν αγώνα. Είμαστε μία μικρή ομάδα. Σήμερα υπερβάλλαμε εαυτούς και πήραμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να νικάμε στην έδρα μας και να παίρνουμε καλά αποτελέσματα έξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x