Γενικά

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα «γκέλα» για τον ΑΠΟΕΛ

Τελικά, φαίνεται ότι με ομάδες με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, ο ΑΠΟΕΛ τα πηγαίνει καλύτερα! Οι πρωταθλητές Κύπρου δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την ΑΕΠ, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 0-0. Έτσι, μετά και το «στραβοπάτημα» της πρεμιέρας από τον ΑΠΟΠ Κινύρας, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μόλις έναν βαθμό τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Τελικά, φαίνεται ότι με ομάδες με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, ο ΑΠΟΕΛ τα πηγαίνει καλύτερα! Οι πρωταθλητές Κύπρου δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την ΑΕΠ, καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 0-0. Έτσι, μετά και το «στραβοπάτημα» της πρεμιέρας από τον ΑΠΟΠ Κινύρας, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μόλις έναν βαθμό τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στα υπόλοιπα ματς, ο Απόλλωνας Λεμεσού επικράτησε 2-1 του Ερμή Αραδίππου εντός έδρας, ενώ σημαντική νίκη και για την Ένωση Παραλιμνίου, που κέρδισε με το ίδιο σκορ τον ΑΠΟΠ Κινύρας στην Πέγεια.

Στη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε τη δύναμη που του δίνει η έδρα του, καθώς η ομάδα της Πάφου κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στο «ΓΣΠ». Ο Ζεβλάκοφ είχε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο 47’ κατέληξε στο δοκάρι.

Αντιθέτως, τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς, πέτυχε ο Απόλλωνας, όπου στο «Τσίρειο Στάδιο», υπερκέρασε την αντίσταση του Ερμή Αραδίππου με 2-1. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Ζοεάνο, στην επανάληψη η είσοδος του Ντούρο στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε τη ροή του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αρχικά στο 57’ με τον Αγκόκο, ενώ εφτά λεπτά αργότερα πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τον Μπαγκούρα, σκορ που έμελλε να διατηρηθεί έτσι μέχρι το τέλος.

Εντυπωσιακή ήταν η Ένωση Παραλιμνίου μέσα στο Δημοτικό Στάδιο της Πέγειας, επικρατώντας του τοπικού ΑΠΟΠ Κινύρας με 2-1. Η ομάδα της ΕΝΠ, παίζοντας πολύ καλά στις αντεπιθέσεις, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα, χάρη στα τέρματα του Τρικόφσκι (στο 18’) και του Τόρναουτ (στο 83’). Για τον ΑΠΟΠ, ισοφάρισε προσωρινά ο Ντα Σίλβα στο 53’, ενώ από την άσπρη βούλα του πέναλτι δεν ευστόχησε ο Μιλοζέφσκι στο 27’.

2η Αγωνιστική

Σάββατο 12/09/2009

ΑΠΟΠ Κινύρας - ΕΝΠ 1-2
Απόλλων - Ερμής Αραδίππου 2-1
ΑΠΟΕΛ-ΑΕ Πάφου 0-0

Κυριακή 13/09/2009

19:00 ΔΟΞΑ-Ομόνοια
19:00 Εθνικός Άχνας-ΑΕΛ
19:00 ΑΠΕΠ-Νέα Σαλαμίνα

Δευτέρα/ 14/09/2009

19:00 Ανόρθωση-ΑΡΗΣ

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x