Θανάσης Ράλλης

Μια κλεψύδρα για τον Κετσπάγια

www.sport-fm.gr

Η ευκολία που έχουμε στο να κάνουμε κριτική όλοι μας εδώ στην Ελλάδα είναι χαρακτηριστική. Εύκολα διαμορφώνουμε άποψη, εύκολα την εκφράζουμε και ακόμα πιο εύκολα την αλλάζουμε όταν η ροή των γεγονότων θα έρθει κόντρα σε αυτά που πιστεύαμε μέχρι τώρα.

Στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό (όχι αγωνιστικά, τουλάχιστον μέχρι τώρα) οι υπεύθυνοι ήταν δύο. Ο Κόκκαλης που δεν έκανε μεταγραφές και ο Κετσπάγια που δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Σε όλα αυτά μετά και την, επιεικώς τραγική, εμφάνιση κόντρα στην Καβάλα, έρχεται να προστεθεί με τον πιο βροντερό τρόπο η αδυναμία των παικτών να βρουν από μόνη τους λύση μέσα στο γήπεδο. Θα μου πείτε ότι και πάλι ο προπονητής θα πρέπει να δώσει κίνητρο στους παίκτες του. Δεκτό και απόλυτα κατανοητό.

Ο χρόνος που χρειάζεται ο Τιμούρ Κετσπάγια για να «δέσει» την ομάδα και να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός είναι καλύτερο πρόσωπο, ίσως να μην του δοθεί ποτέ. Το ματς με την Αλκμαάρ μοιάζει και είναι οριακό. Όπως και να το κάνουμε όμως αυτή η ατελείωτη μουρμούρα (δικαιολογημένη τις περισσότερες φορές) κάνει κακό στους ερυθρόλευκους.

Και τελικά μπορεί το μόνο γιατρικό να είναι η αλλαγή προπονητή. Άδικο μεν για τον Κετσπάγια, αφού ο χρόνος που θα του έχει δοθεί θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος, αλλά κάποιες φορές οι αποφάσεις πρέπει να είναι δραστικές. Όταν δεν μπορούν να αλλάξουν οι παίκτες και η διοίκηση αλλάζει ο προπονητής. Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα και ας βάλουμε την κλεψύδρα να μετράει αντίστροφα.

Υ.Γ. Η μέχρι στιγμής παρουσία του Άρη δείχνει ότι φέτος ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα, κάτι που θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στη συνέχεια, ενώ αξιοσημείωτα είναι τα αντανακλαστικά του Ατρομήτου στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Θα του φανούν επίσης χρήσιμα στη συνέχεια.

Θανάσης Ράλλης

Προσευχές, μετάνοιες, λιτανείες και εξομολογήσεις στο: Deepthoughts2008@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x