Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Παίζει το κεφάλι του!

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού, ύστερα από την ισοπαλία () και την κακή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Καβάλα. Ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται πως μετράει μέρες, αφού σε κάθε ματς θα παίζει το κεφάλι του, αρχής γενομένης στο πρώτο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» στο Champions League κόντρα στην Αλκμααρ. Ποια είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για να αντικαταστήσουν τον Κετσπάγια.

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού, ύστερα από την ισοπαλία (0-0) και την κακή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Καβάλα. Ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται πως μετράει μέρες, αφού σε κάθε ματς θα παίζει το κεφάλι του, αρχής γενομένης στο πρώτο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» στο Champions League κόντρα στην Αλκμααρ.

Ο κόσμος, μετά τη φάση των φιλοξενούμενων στο 85’, θυμήθηκε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια το σύνθημα «ομάδα μοντέλο, την κάνατε μπου…!». Οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν ήθελαν από την αρχή τον Κετσπάγια και ζήτησαν από τον πρόεδρο να βρει μια λύση, αφού βλέπουν ότι η ομάδα τους δεν εμφανίζει ενθαρρυντικά δείγματα στο παιχνίδι της.

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε προκύψει κάποια απόφαση για το θέμα του προπονητή, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για τον Γεωργιανό φαίνεται πως έχει αρχίσει. Αν τελικά ο 41 ετών τεχνικός αποτελέσει παρελθόν, τότε φαίνεται πως θα εξεταστούν κάποιες εκ των έσω λύσεις.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν εκείνο του Αλέξη Αλεξανδρή, ο οποίος είναι προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και υπάρχουν θετικά σχόλια για τη δουλειά του. Εν τω μεταξύ, υπάρχει το σενάριο να αναλάβουν τα «ηνία» της ομάδας ο Τζόρτζεβιτς με τον Κοβάσεβιτς (σ.σ.: οι οποίοι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τον αγώνα) ή ο ένας από τους δύο μαζί με τον Νινιάδη. Κάποιοι δεν θέλησαν να αποκλείσουν την περίπτωση του Τάκη Λεμονή, μία λύση που θα βοηθούσε και επικοινωνιακά αυτή την περίοδο.

Έρχεται η Αλκμααρ

Τώρα, ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - ΝΕΤ) με την Αλκμααρ στο Καραϊσκάκη. Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο χρειάζεται να ανασυνταχτούν και να παρουσιάσουν ένα σύνολο που θα καταφέρει να πάρει την νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας.

Στη διάθεση του Κετσπάγια βρίσκονται από χθες ο Γκαλέτι και ο Τοροσίδης, ενώ ο Ραούλ Μπράβο δίνει αγώνα για να αγωνιστεί στο ματς με τους Ολλανδούς. Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαρέσκα, ο οποίος εκτιμάται ότι θα επιστρέψει μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ (στις 23 Σεπτεμβρίου).

Σε ό,τι αφορά την Αλκμααρ, η πρωταθλήτρια Ολλανδίας ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Άντο Ντεν Χάαγκ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα μόλις στο 4ο λεπτό, με σκόρερ τον Φερχόεκ, ενώ τη νίκη τους σφράγισε ο Ίμερς στο 54’. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν ήταν να μειώσει με τον Λενς στο 86’. Αυτή τη στιγμή η Αλκμααρ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, πίσω από την Αϊντχόφεν και την Τβέντε που έχουν από 14 βαθμούς.

Αρνητικό ρεκόρ στο Καραϊσκάκη

Για πρώτη φορά από τότε που χρησιμοποιεί ως έδρα το νέο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός έκοψε τόσο λίγα εισιτήρια (16.056) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλη τη διάρκεια της περσινής περιόδου τα εισιτήρια στο Φάληρο δεν έπεσαν ποτέ κάτω από τις 20.000. Τα λιγότερα ήταν τα 20.033 στο ματς με τον Θρασύβουλο. Χθες απειλήθηκε ακόμα και το αρνητικό ρεκόρ της πενταετίας, δηλαδή τα 14.544 εισιτήρια του αγώνα με τον Εργοτέλη, στις 16 Φεβρουαρίου 2008.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x