Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ: Βολφ τέλος!

Ακόμη μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας έμεινε «ορφανή» στον πάγκο! Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε την Τρίτη ότι έλυσε τη συνεργασία της με τον Βόλφγκανγκ Βολφ, έπειτα από επιθυμία του ίδιου του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ζήτησε την αποχώρησή του!

Ακόμη μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας έμεινε «ορφανή» στον πάγκο! Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε την Τρίτη ότι έλυσε τη συνεργασία της με τον Βόλφγκανγκ Βολφ, έπειτα από επιθυμία του ίδιου του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ζήτησε την αποχώρησή του!

Από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ανάμεσα στα υποψήφια περιλαμβάνεται και του Νίκου Κωστένογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η SKODA ΞΑΝΘΗ, έλυσε σήμερα, κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της με τον προπονητή της κο WOLFGANG WOLF.

Ο κος WOLF, ζήτησε να δει επειγόντως τον Κο ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ με τον οποίο και συναντήθηκε στην Αθήνα σήμερα (15.09.2009) στις 17:00, και του ζήτησε, για πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, να τον αποδεσμεύσει από τα καθήκοντά του.

Ο κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ προσωπικά, και όλοι εμείς εδώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ, ευχόμαστε ολόψυχα στον Κο WOLF, να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ»


Κιντάνα: «Πρέπει να νικήσουμε τον Πανθρακικό»!

Στην αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό, μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα, εστίασε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Κιντάνα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ξάνθης σχολίασε την ήττα από τον Εργοτέλη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ότι: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με κάθε τρόπο, αλλά αν το συνδυάσουμε με καλή εμφάνιση θα είναι ακόμη καλύτερο».

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι μας καθώς δεχτήκαμε πολύ γρήγορα γκολ. Είχαμε στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου κάποιες ευκαιρίες ώστε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος εμφανιστήκαμε καλύτεροι και είχαμε καλύτερη συνεργασία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα», τόνισε αρχικά ο Κιντάνα και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε παρουσιάσει ακόμη το καλό μας πρόσωπο. Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θέλουμε όλοι μας και θα πρέπει να παίξουμε με καρδιά, αλλά παράλληλα να φανούμε ψύχραιμοι καθώς πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και σε όλους τους συμπαίχτες μου καθώς όλοι τους είναι πολύ καλοί. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με κάθε τρόπο, αλλά αν το συνδυάσουμε με καλή εμφάνιση θα είναι ακόμη καλύτερο.Ο κόσμος θα πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι είναι φανταστικό συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε γεμάτο γήπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε σε σχολεία και μοιράσαμε εισιτήρια. Ελπίζω να έρθουν τα παιδιά και να σταθούν δίπλα μας».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x