Stoiximan Super League

Ζίκο: «Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα»

Ο Ζίκο έβαλε την υπογραφή του το απόγευμα της Πέμπτης στο διετές συμβόλαιο που του πρότεινε ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος κόουτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «ερυθρολεύκων». «Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Θα προσπαθήσω να μείνω εδώ όσο πιο πολύ μπορώ» τόνισε ο 56χρονος τεχνικός. Νέος αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο Σάββας Θεοδωρίδης. Καταργείται η θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ζίκο. Ο βραζιλιάνος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρονιά. Νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ο Σάββας Θεοδωρίδης. Καταργείται η θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.

O Zίκο εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό λέγοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σ' ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Θα προσπαθήσω να μείνω εδώ όσο πιο πολύ μπορώ. Ελπίζω πως στο μέλλον θα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στην Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Άλκμααρ ήταν πολύ καλή. Ήταν πολύ θετική. Οι φαν είναι πολύ καλοί και στηρίζουν συνέχεια την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζίκο.

Από τη στιγμή που η συμφωνία είχε επιτευχθεί το θέμα ήταν καθαρά τυπικό. Ο Ζίκο πέρασε σήμερα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο. Αυτό έγινε λίγο αργότερα και η επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της , με την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, με τον Βραζιλιάνο προπονητή, Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο)».

Όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με τον Πάντοβιτς.

Αντιπρόεδρος ο Σάββας

Η δεύτερη ανακοίνωση της ημέρας είχε να κάνει με την αλλαγή ρόλου για τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο επί σειρά ετών γενικός αρχηγός της ομάδας αναλαμβάνει αντιπρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου ενώ παράλληλα καταργείται η θέση που κατείχε μέχρι σήμερα (αυτή του γενικού αρχηγού).

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της γενικότερης ανασυγκρότησης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος καταργείται η θέση του Γενικού Αρχηγού.

Ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, μετά την θριαμβευτική του θητεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Ελπίζει για Τούμπα ο Ντομί

Κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού υπέστη ο Ντιντιέ Ντομί. Ο Γάλλος αμυντικός εξετάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/9) από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών, Παντελή Νικολάου, και σύμφωνα με την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων», «από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο Ντομί ταλαιπωρείται από μια κάκωση στην άρθρωση του μεγάλου δακτύλου του αριστερού άκρου ποδός».

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα κριθεί από το πώς θα ανταποκριθεί στο πρόγραμμα συντηρητικής αγωγής που του συνέστησαν να ακολουθήσει.

Στην προπόνηση της Πέμπτης οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Άλκμααρ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Από εκεί και πέρα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο 25χρονος στόπερ ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο στην προπόνηση της Πέμπτης λόγω μιας κάκωσης στην ποδοκνημική, ωστόσο έχει γερή κράση και αναμένεται να είναι έτοιμος κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα τεθεί και ο Ματ Νταρμπισάιρ. Οι εξετάσεις του Άγγλου επιθετικού ήταν «καθαρές», και έτσι τίθεται και αυτός στα πλάνα του -νέου τεχνικού, πλέον, του συλλόγου- Ζίκο. Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένουν οι Μαρέσκα (έκανε ατομικό πρόγραμμα) και Γκαλέτι.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 19.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x