Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει Σορλέν και «Κούτσι»

Τη σκέψη να χρησιμοποιήσει τον Ολιβιέ Σορλέν και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στο κυριακάτικο (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα έχει ο Φερνάντο Σάντος, όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ποιοι είναι οι άλλοι παίκτες που θα εμπιστευτεί ο Πορτογάλος τεχνικός στον αγώνα με τους Πειραιώτες. Πώς χτύπησε ο Αμπουμπακάρι και θα μείνει εκτός δράσης για πέντε εβδομάδες.

Τη σκέψη να χρησιμοποιήσει τον Ολιβιέ Σορλέν και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στο κυριακάτικο (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα έχει ο Φερνάντο Σάντος, όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Πορτογάλος τεχνικός, κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Χαλκιάς. Στην άμυνα θα βρίσκονται, από δεξιά προς αριστερά, ο Αραμπατζής, ο Τσιρίλο, ο Σαβίνι και ο Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία, έχοντας στα δεξιά τον Φωτάκη και στα αριστερά τον Σορλέν (που δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι). Έτσι εκτός ενδεκάδας ίσως μείνει ο Ίβιτς.

Σε ό,τι αφορά την επιθετική γραμμή, ο Σάντος χρησιμοποίησε στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Κουτσιανικούλη, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Μουσλίμοβιτς. Δεν αποκλείεται ο 55χρονος προπονητής να αλλάξει κάποια πρόσωπα και θέσεις στο σημερινό πρόγραμμα, αφού χθες προφυλάχθηκαν ο Φιλόμενο (λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς) και ο Ιβιτς (που είχε ενοχλήσεις στο ισχίο).

Από την πλευρά του, ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι διαπιστώθηκε χθες ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πέντε εβδομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκανέζος έπαθε τη ζημιά όταν σε μια φάση της προπόνησης αντί να σουτάρει την μπάλα, βρήκε κάτω στο χόρτο και το πόδι κόλλησε εκεί.

* Φημολογία που αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι τις προσεχείς ημέρες ο υφυπουργός, Γιάννης Ιωαννίδης, θα αποκαλύψει πρόθεση της πολιτείας να δώσει στον ΠΑΟΚ (προφανώς με ανταλλαγή) 200 στρέμματα στην περιοχή Καρατάσου.

* Λίγα ακόμα εισιτήρια απομένουν προς διάθεση για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού. Αυτά θα διατίθενται σήμερα από τα εκδοτήρια της Τούμπας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x