Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Επιτέλους, άδεια!

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού! Το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε την οικοδομική άδεια και πλέον μπορούν να αρχίσουν οι εργασίες. Προβληματισμός για την ήττα και την κακή εμφάνιση από τη Γαλατασαράι. .

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού! Το ΥΠΕΧΩΔΕ υπέγραψε-έστω και με αρκετή καθυστέρηση-την οικοδομική άδεια και πλέον μπορούν να αρχίσουν σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες για την υλοποίηση του οράματος του κόσμου του «τριφυλλιού» να αποκτήσει η ομάδα του δικό της «σπίτι». Οι χωματουργικές εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα ολοκληρωθούν, ενώ εκτιμάται πως ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να μετακομίσει στο νέο του γήπεδο το 2011.

«Η σημερινή έκδοση της οικοδομικής άδειας αποτελεί ορόσημο για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και δικαιώνει τις συνεχείς και ακούραστες προσπάθειες που καταβάλλουμε τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή την περίοδο, αντιμετωπίσαμε και ξεπεράσαμε μια σειρά από εμπόδια και δυσκολίες με σωστό προγραμματισμό και συστηματική προσπάθεια, σε βαθμό που το όνειρο της απόκτησης ενός νέου γηπέδου για την ομάδα και τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι πλέον ορατό. Η επιτυχής ολοκλήρωση του πλέον σημαντικού αυτού κύκλου μας γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στη δύσκολη πορεία που έχουμε μπροστά μας», ήταν το σχόλιο του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Από τη μεριά του ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, είπε: «Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και για τον Παναθηναϊκό. Επίσης, γίνεται και το καθοριστικό βήμα για το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Δυσαρέσκεια για την εμφάνιση

Ενοχλημένοι είναι οι διοικούντες την ομάδα από τον τρόπο που προήλθε η ήττα από τη Γαλατασαράι. Άλλωστε, τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν καυστικοί στις δηλώσεις του φεύγοντας από το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και οι αγώνες που ακολουθούν, αρχής γενομένης με τον Άρη, τους αναγκάζουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Τώρα ο Άρης

Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Κυριακή φιλοξενεί τον επικίνδυνο Άρη στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε, σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο ελληνικό πρωτάθλημα το «τριφύλλι» έχει ξεκινήσει καλά και προπορεύεται στη βαθμολογία. Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι και πάλι στη διάθεση του Τεν Κάτε, ο οποίος έχει ουσιαστικά μία ημέρα για να προετοιμάσει την ομάδα.

* Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν στον χθεσινό αγώνα, πλην του Χριστοδουλόπουλου που πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι "πράσινοι" ξεκίνησαν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης με ζέσταμα και ασκήσεις στα σουτ, ενώ ολοκλήρωσαν παίζοντας δίτερμα υπό περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Τζιόλης. Ο Μαχλελής δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x