Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Φταίμε όλοι…»

Το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τη συντριβή με 4-0 από την Έβερτον επωμίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη «SportDay». «Φταίμε όλοι για την εμφάνιση της ομάδας. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι αυτό και να κάνουμε τρεις νίκες στα ματς που ακολουθούν για το πρωτάθλημα», δήλωσε. Με αλλαγές στα Γιάννενα για το ματς με τον ΠΑΣ η «Ένωση».

Το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τη συντριβή με 4-0 από την Έβερτον επωμίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη «SportDay» δίνοντας παράλληλα σύνθημα για άμεση ανασύνταξη εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και των δύο ντέρμπι που ακολουθούν.

«Φταίμε όλοι για την εμφάνιση της ομάδας. Δεν ξέρω πώς θα ήταν το παιχνίδι αν δεν κάναμε αναγκαστικές αλλαγές, αλλά δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν παίξαμε καθόλου καλά και θα πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε, για να μην τα επαναλάβουμε», δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. «Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα τρία παιχνίδια που έχουμε αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε και στα τρία ματς στο πρωτάθλημα για να συνεχίσουμε μόνο με νίκες στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Ψάχνει… φάρμακο στα Γιάννενα

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει μία ομάδα μία ήττα, ιδιαίτερα όταν αυτή είναι με βαρύ σκορ, είναι με… νίκες. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (16:45, Novasports 1) προκειμένου να αναπτερωθεί το πληγωμένο ηθικό των παικτών, αλλά και να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα πριν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Μαϊστόροβιτς αναμένεται να αποτελέσει με τον Γιάχιτς το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Ζεράλντο είναι τραυματίας και ο Άρσε αποδείχτηκε πως ακόμη δεν μπορεί να συνεργαστεί καλά με τους συμπαίκτες του. Τη θέση του Νάτσο Σκόκο, που είναι τιμωρημένος, θα πάρει πιθανότατα ο Ρότζερ Γκερέιρο. Πιθανές είναι αλλαγές και σε άλλες θέσεις, αφού ενδέχεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να θελήσει να φρεσκάρει την ομάδα του εν όψει των δύο δύσκολων ματς. Εκτός μάχης είναι ο Καράμπελας, ο Ενσαλίβα (δύο εβδομάδες εκτός με διάταση στους προσαγωγούς), ο Ζεράλντο (1,5 μήνα εκτός με ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου) και ο Κουτρομάνος (κάκωση στην ποδοκνημική).

Η αποστολή δεν είχε εκπλήξεις πέραν της προτίμησης του Λούκατς αντί του Αραμπατζή ως δεύτερου τερματοφύλακα. Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Λούκατς, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Αραούχο, Γεωργέας, Άρσε, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Ταχτσίδης, Χέρσι, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Ιορντάκε, Παυλής, Νέμεθ.

Γκερέιρο: «Στην ΑΕΚ… χαμογελούν»

Οι πρώτες εντυπώσεις του Ρότζερ Γκερέιρο από την ΑΕΚ είναι εξαιρετικές, όπως δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Super Express». «Είμαι ευτυχισμένος, γιατί βρήκα μια καλή ομάδα. Η ΑΕΚ είναι απόλυτα οργανωμένος σύλλογος. Πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, αισθάνθηκα πολύ καλά, ο κόσμος με υποδέχτηκε φανταστικά. Δεν μπορώ να έχω το παραμικρό παράπονο από την ομάδα ή την πόλη, η Αθήνα είναι μία εκπληκτική πόλη. Αν και μέχρι τώρα δεν είχα αρκετό χρόνο για να το διαπιστώσω με τα μάτια μου. Ευτυχώς υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο και θα έχω χρόνο να τα δω όλα», είπε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός και συνέχισε: «Στην ομάδα αυτή οι άνθρωποι χαμογελούν. Δεν ανταλλάσσω αυτή την ευτυχία με τίποτα. Θέλουμε να πετύχουμε και στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς εγώ δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής, αφού είχα παίξει με την Λέγκια».

* Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει η διοίκηση της ΑΕΚ βελτιωμένη πρόταση στον Ισμαέλ Μπλάνκο για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2013 και υπάρχει αισιοδοξία για θετική απάντηση του Αργεντινού φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x