Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Έμφαση στα «αποδυτήρια»

Την πρώτη του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχε την Παρασκευή ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του επικεντρώθηκε στο κλίμα που πρέπει από εδώ και στο εξής να επικρατεί στα αποδυτήρια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θέλω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια». Την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Άλκμααρ προσανατολίζεται να διατηρήσει και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Μπάντοβιτς.

Την πρώτη του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχε την Παρασκευή ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του επικεντρώθηκε στο κλίμα που πρέπει από εδώ και στο εξής να επικρατεί στα αποδυτήρια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θέλω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ζίκο: «Θέλω να έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η προσπάθεια. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί και είναι σημαντικό να κάνουμε μία ποιοτική δουλειά και να έχουμε καλές σχέσεις. Αν τα καταφέρουμε αυτά, όλα θα πάνε καλά».

Η έμφαση που έδωσε ο νεοπροσληφθείς προπονητής των Πειραιωτών στο κλίμα των αποδυτηρίων δεν «έριξε κανέναν από τα σύννεφα» αφού αν και επί εποχής Κετσπάγια δεν παρατηρήθηκαν κρούσματα απειθαρχίας, οι σχέσεις του Γεωργιανού με τους πρώην, πλέον, παίκτες του δεν ήταν ιδανικές.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει

Η προσοχή όλων τώρα στο λιμάνι στρέφεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Στον πάγκο θα κάτσει ξανά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη. Ο Μπάντοβιτς θα παρατάξει στην Τούμπα -εκτός απροόπτου- τους ένδεκα που πήραν τη νίκη με αντίπαλο την Άλκμααρ.

Με λίγα λόγια: τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ στην άμυνα, τους Λεντέσμα, Τοροσίδη, Ντουντού, Ζαϊρί, Λεονάρντο στη μεσαία γραμμή και μοναδικό τον προωθημένο τον Ντιόγο, εκτός και αν προτιμηθεί ο Μήτρογλου που διανύει περίοδο φόρμας. Οι υπόλοιποι της αποστολής: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Οσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ ατομικά γυμνάστηκαν χθες Αβ. Παπαδόπουλος και Ζαϊρι, ωστόσο σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» -πριν να αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη- το Σάββατο στις 14:30, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Τι θα γίνει με Μπάντοβιτς;

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα αναλάβει και τυπικά τα ηνία της ομάδας ο Ζίκο. Ο μόνος συνεργάτης που επέλεξε να έχει μαζί του στην Ελλάδα είναι ο αδελφός του, Εντού Κοΐμπρα. Στη διοίκηση πιστεύουν ότι το πρώτο διάστημα ειδικά πρέπει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα κατατόπια στην ομάδα, συνεπώς ίσως να παραταθεί η παρουσία του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο τεχνικό τιμ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x