Ο χαρακτηρισμός του «πολυτιμότερου», για έναν επιθετικό που έχει χρειαστεί να «σπαταλήσει» τρεις πολύ καλές ευκαιρίες πριν σκοράρει ένα γκολ, δημιουργεί υπόνοιες για δύο ενδεχόμενα: είτε αυτός που του τον αποδίδει είναι συγγενής του, είτε το γκολ που πέτυχε ήταν τόσο σημαντικό, ώστε να μπορεί να «σβήσει» από την μνήμη τα… κακά προηγούμενα. Αυτό το δεύτερο ενδεχόμενο, λοιπόν, είναι που δίνει στον Νίκο Σουλτανίδη, τον τίτλο του «MVP» στη σημερινή νίκη της Καβάλας επί του Ατρόμητου.

Ο επιθετικός των «αργοναυτών» δεν φάνηκε αντάξιος του πολύ καλού ονόματος που έχει δημιουργήσει ως σκόρερ τα τελευταία χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες και «ξόδεψε» τις πιο καλές στιγμές της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, επειδή στο ποδόσφαιρο -όπως και στη ζωή- σημασία έχει «να ξανανέβεις στο άλογο», η «επιστροφή» του στο δεύτερο ημίχρονο -με την κεφαλιά που έδωσε την νίκη στην Καβάλα- αξίζει της μικρής αυτής ανταμοιβής. Αν πάλι εκείνος θέλει να είναι απόλυτα δίκαιος και εντάξει με την συνείδηση του, μπορεί να παραχωρήσει τον… μισό από τον τίτλο στον Σαρλ Ιτάνζ, που φρόντισε με την μεγάλη απόκρουση του στις καθυστερήσεις να κάνει νικητήριο το τέρμα που πέτυχε ο συμπαίκτης του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ