Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Η ήττα φέρνει γκρίνια...

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα πάει στην προπόνηση, με αφορμή την άσχημη εμφάνιση και την ήττα () της ομάδας από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και θα μιλήσει στους παίκτες. Το κλίμα για τον Φερνάντο Σάντος είναι βαρύ και η θέση του Πορτογάλου τεχνικού κρίνεται επισφαλής.

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης, θα πάει στην προπόνηση, με αφορμή την άσχημη εμφάνιση και την ήττα (2-1) της ομάδας από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και θα μιλήσει στους παίκτες. Το κλίμα για τον Φερνάντο Σάντος είναι βαρύ και η θέση του Πορτογάλου τεχνικού κρίνεται επισφαλής.

Μετά το τέλος του χθεσινού ματς, οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» αποχώρησαν από την Τούμπα και κάποιοι, όπως έφευγαν, αποδοκίμασαν ορισμένους παίκτες και ειδικότερα τον Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα, ένας πέταξε και ένα αντικείμενο προς την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού, χωρίς όμως να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο. Οι περισσότεροι, όμως, αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις των «ασπρόμαυρων», αφού μέχρι τώρα έχουν δώσει τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα και δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους. Πέραν της εντός έδρας νίκης με 3-1 κόντρα στον Λεβαδειακό, έφεραν 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και χθες ηττήθηκαν από τους Πειραιώτες.

Ανησυχία υπήρξε και μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Europa League. Εκτός των άλλων, ο ΠΑΟΚ έχει και το παιχνίδι της Τετάρτης (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών, μετά το τέλος του ματς

Το σύνθημα για τη συνέχεια και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έδωσε ο Λούσιο Φιλιμένο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. «Πρέπει να ξεπεράσουμε την απώλεια των βαθμών και ειδικότερα τον τρόπο που ήρθε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε στο αποτέλεσμα. Πρέπει να νικήσουμε τον Πανιώνιο και να επανέλθουμε στον σωστό δρόμο, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν προσπαθήσουμε περισσότερο» , δήλωσε ο Αργεντινός.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Φωτάκης θεώρησε κομβικό σημείο του αγώνα τη χαμένη ευκαιρία του Φιλομένο: «Πιστεύω πως όλα κρίθηκαν στο δοκάρι του Φιλομένο. Αν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα, θεωρώ πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Αυτό που κρατάμε είναι πως ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Είχαμε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε στους επόμενους αγώνες με το ίδιο πάθος που επιδείξαμε σήμερα».

Τέλος, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έδωσε δίκιο στους φίλους της ομάδας που είναι απογοητευμένοι: «Κατανοώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι στενοχωρημένος. Εξίσου στενοχωρημένοι με το αποτέλεσμα του αγώνα είμαστε κι εμείς. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και στο ποδόσφαιρο πολλές φορές χρειάζεται και αυτή για να μπορέσεις να πάρεις τα θετικά αποτελέσματα», υπογράμμισε ο 21 ετών μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια, ο διεθνής παίκτης υποστήριξε: «Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε την Τετάρτη ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα κόντρα στον Πανιώνιο, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο αποτέλεσμα, αλλά να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, θα έρθουν και οι νίκες που μας χρειάζονται για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x