Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Θλάση ο Ναφτί!

Αρκετά σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Μεχντί Ναφτί. Ο Τυνήσιος μέσος τραυματίστηκε στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το ιατρικό επιτελείο των «κιτρίνων» έκανε λόγο για θλάση στον δικέφαλο. Αν τελικά επαληθευτούν οι φόβοι των γιατρών της ομάδας, τότε ο 31 ετών παίκτης θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου ένα μήνα. Ακόμη συζητιέται η φάση του πέναλτι στη Θεσσαλονίκη.

Αρκετά σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Μεχντί Ναφτί. Ο Τυνήσιος μέσος τραυματίστηκε στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το ιατρικό επιτελείο των «κιτρίνων» έκανε λόγο για θλάση στον δικέφαλο. Αν τελικά επαληθευτούν οι φόβοι των γιατρών της ομάδας, τότε ο 31 ετών παίκτης θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου ένα μήνα.

Εξάλλου, ο Ναφτί θα εξεταστεί εκ νέου σήμερα για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημά του και να αποφασιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις των Θεσσαλονικέων. Έτσι, ο Ιομάρ Μαζίνιο καλείται να βρει λύση στην απουσία του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπέρμιγχαμ.

Ακόμη συζητιέται η φάση του πέναλτι

Οι Θεσσαλονικείς έχουν παράπονα για τη φάση του 90’, όταν ο Σαριέγκι σταμάτησε αντικανονικά τον Κάμπορα. Οι «κίτρινοι» διαμαρτύρονται (σ.σ.: εξέδωσαν και ανακοίνωση) για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αργεντινό επιθετικό.

Ο πρωταγωνιστής της επίμαχης φάσης δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Μετά την μπαλιά που έγινε, πήγα να πάρω την κεφαλιά για το γκολ και εκείνη τη στιγμή ένιωσα ένα σπρώξιμο και έπεσα. Δεν ξέρω αν εμπόδισε κάτι τον διαιτητή ώστε να μη δει τη φάση. Ενιωσα ένα σπρώξιμο ενώ ήμουν φάτσα με το γκολ και δεν είχα κανένα λόγο να πέσω μόνος μου».

Καταλήγοντας, ο Κάμπορα μίλησε για την εικόνα του αγώνα: «Ο Παναθηναϊκός και ο Αρης είναι δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία διότι είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ρόβας στάθηκε και εκείνος στη φάση του πέναλτι, λέγοντας ότι «για το πέναλτι δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανένας. Οσοι το δουν θα πουν ότι είναι πέναλτι. Ο Αρης έχει ποιοτικούς παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα. Παίκτες με ποιότητα. Κάναμε εκπληκτική εμφάνιση σήμερα (σ.σ.: χθες), αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η τριάδα».

* Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα μερίδα οπαδών του Αρη μπήκε μέσα στον γήπεδο και βρέθηκε μπροστά από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού, αφήνοντας ένα στεφάνι προς τιμήν των νεκρών φίλων του «τριφυλλιού».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x