Stoiximan Super League

Λέτο: «Τα πάντα για τους οπαδούς μας»

Τη θέληση του να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του για τους οπαδούς του, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σεμπάστιαν Λέτο, συνιστώντας παράλληλα «συνταγή» α λα Άρη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Προβλήμα με τους μπακ μετά τους τραυματισμούς των Νίκου Σπυρόπουλου, Στέργου Μαρίνου και Φίλιππου Δάρλα. Χωρίς κόσμο οι «πράσινοι» στο ντέρμπι με την «Ένωση».

Ένα απ’ τα αγαπημένα παιδιά της «πράσινης» εξέδρας τείνει να γίνει ο Σεμπάστιαν Λέτο και ο ίδιος φροντίζει να το ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντινός αριστερός χαφ με δηλώσεις του εξέφρασε τη θέληση του να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του για τους οπαδούς του, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, συνιστώντας «συνταγή» α λα Άρη…

«Δεδομένα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά είναι σπουδαίο που καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Πήραμε τρεις βαθμούς, έχουμε κάνει το απόλυτο έως τώρα με 12 πόντους και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με την «Ένωση».

«Σίγουρα μας περιμένει ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στο ματς με τον Άρη. Αγωνιστήκαμε καλά. Έτσι πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα. Να προσπαθούμε σκληρά».

Σχετικά με τον αν πιστεύει πως οι Θεσσαλονικείς ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος που αντιμετώπισε η ομάδα: «Ναι. Είναι αλήθεια πως ο Άρης είναι μία εξαιρετική ομάδα, με μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και ξαναλέω ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς που καταφέραμε και πήραμε αυτή τη νίκη».

Για την ανατροπή και τη νίκη: «Ναι, δεν τα παρατάμε στα παιχνίδια παρά τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσουμε. Είναι σημαντικό για την ομάδα να παίρνει τις νίκες και δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ ή ποιος θα παίξει. Αρκεί να νικάμε».

Για το σύνθημα των φίλων του «τριφυλλιού» γι’ αυτόν, αλλά και αν γνωρίζει το περιεχόμενό του: «Ναι όντως. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αισθάνομαι όμορφα και ελπίζω να πετύχουμε τα πάντα για τους οπαδούς. Ναι, ναι γνωρίζω πολύ καλά (σ.σ. γέλια)».

Έμεινε από μπακ!

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές έκανε χθες ο Παναθηναϊκός και όλες αφορούσαν τη θέση του μπακ! Οι τραυματισμοί του Νίκου Σπυρόπουλου και του Στέργου Μαρίνου φαίνεται να είναι πιο σοβαροί από αυτόν του Φίλιππου Δάρλα. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Νίκος Σπυρόπουλος, Φίλιππος Δάρλας και Στέργος Μαρίνος διαπιστώθηκε ότι: Ο Σπυρόπουλος ότι έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού στο δεξί δικέφαλο μηριαίο μυ και ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι δύο εώς τρείς εβδομάδες. Ο Δάρλας έχει υποστεί τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό και ο εκτιμένος χρόνος αποκατάστασης είναι δύο εβδομάδες.Ο Μαρίνος έχει υποστεί διαταση στον εξω πλάγιο δεξιού ποδιού και ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι δυο εβδομάδες.

Χωρίς οπαδούς ο ΠΑΟ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του θα αγωνιστεί στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός. Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας. Αποφασίστηκε από κοινού καμία από τις δύο ομάδες να μην πάρει εισιτήρια όταν αγωνίζεται εκτός έδρας στα ντέρμπι, κάτι που ισχύει και με τον Ολυμπιακό. Κανείς «ερυθρόλευκος» δεν θα δει από το Ολυμπιακό Στάδιο τον αγώνα της ομάδας του με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και ανάποδα...

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x