Stoiximan Super League

AEΚ: «Όχι» από Μπλάνκο

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ισμαέλ Μπλάνκο, μέσω του μάνατζέρ του, στην πρόταση για την επέκταση συμβολαίου που του έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ποια η προσφορά και τι περιμένει ο Αργεντινός επιθετικός. Οι σκέψεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό. «Να αποχαιρετήσω τον κόσμο με νίκη», δήλωσε ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ισμαέλ Μπλάνκο, μέσω του μάνατζέρ του, στην πρόταση για την επέκταση συμβολαίου που του έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού απάντησε με e-mail στον πρόεδρο, Νίκο Θανόπουλο, πως η προσφορά δεν κρίνεται ικανοποιητική και αντιπροσωπευτική της αξίας του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ πρότεινε στον «Ζορό» τετραετές συμβόλαιο με πάγιες ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ (ενώ τώρα εισπράττει 390.000 ευρώ το χρόνο), που θα αυξηθεί στις 600.000 ευρώ αν η «Ένωση» κατακτήσει το νταμπλ. Πάντως, στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία με τον 26χρονο σέντερ φορ, στον οποίο θα γίνει βελτιωμένη πρόταση όταν ο ατζέντης του έρθει στην Αθήνα στα τέλη του μήνα.

Οι σκέψεις του Μπάγεβιτς

Μόλις μία ημέρα έχει στη διάθεσή του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να προετοιμάσει την ομάδα του για το ντέρμπι της Τετάρτης (21:15, Novasports 1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα αποκαλύψει στην αποψινή προπόνηση τις αποφάσεις του για το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του και τους παίκτες που θα το εφαρμόσουν. Άγνωστο είναι αν θα προτιμηθεί σύστημα με δύο επιθετικούς, Μπλάνκο και Νέμεθ, ή ο νεαρός Ούγγρος θα μείνει στον πάγκο για να επιλεγεί ένα πιο συντηρητικό σχήμα. Δεδομένη είναι η παρουσία του Σκόκο στο βασικό σχήμα, όπως και των Μάκου και Καφέ. Σάχα, Χουανφράν, Αραούχο και Μαϊστόροβιτς έχουν σίγουρη θέση στα μετόπισθεν, ενώ ο Γιάχιτς συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να παίξει ως δεύτερος κεντρικός αμυντικός.

Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Καράμπελας και Ιορντάκε. Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 19 παίκτες: Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, Άρσε, Γιάχιτς, Καφές, Μάκος, Χέρσι, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Νέμεθ, Παυλής.

Νέμεθ: «Να τους αποχαιρετήσω με τον καλύτερο τρόπο…»

Το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ιδιαιτερότητες για τον Κρίστιαν Νέμεθ, αφού την επομένη θα αναχωρήσει για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Νέων της Ουγγαρίας που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αιγύπτου και θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Ο 20χρονος επιθετικός θέλει να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της «Ένωσης» με μία νίκη.

«Ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο την Τετάρτη γι' αυτό το παιχνίδι αυτό σημαίνει πολλά για μένα, θα ήθελα να τους αποχαιρετήσω με τον καλύτερο τρόπο, αφού αμέσως μετά τον αγώνα θα φύγω για την Αίγυπτο για να ενσωματωθώ στην εθνική για το Μουντιάλ U20», αναφέρει στο προσωπικό του blog ο Νέμεθ και προσθέτει: «Μέχρι τώρα, ευτυχώς, ο προπονητής μού δίνει ευκαιρίες συνεχώς. Το γκολ την Κυριακή ήταν πολύ σημαντικό για μένα, γιατί αυτό είναι το βασικότερο για έναν επιθετικό, να σκοράρει. Μέχρι τώρα είχα δώσει μόνο ασίστ, τώρα σκόραρα, επομένως γνωρίζω ότι όλοι περιμένουν κι άλλα γκολ από μένα, ό,τι περιμένω δηλαδή κι εγώ από τον εαυτό μου. Μπορεί κάποιοι να πουν ότι αυτό ήταν το πρώτο επαγγελματικό γκολ μου, αλλά είναι το 15ο. Είχα βάλει 14 γκολ με την ΜΤΚ στην Ουγγαρία. Θα ήθελα να βάλω 14 γκολ και στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσα σε μία σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x