Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Νίκη για ανάταση

Νίκη θέλει απόψε ο Πανιώνιος που αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη (19:00, Novasports 1) στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο τη νίκη, αφού στους τρεις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος έχουν μόλις έναν βαθμό. Η εντός έδρας ήττα το προηγούμενο Σάββατο από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν το αποκορύφωμα των κακών εμφανίσεων που έχει κάνει η ομάδα μέχρι τώρα.

Νίκη θέλει απόψε ο Πανιώνιος που αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη (19:00, Novasports 1)στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο τη νίκη, αφού στους τρεις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος έχουν μόλις έναν βαθμό. Η εντός έδρας ήττα το προηγούμενο Σάββατο από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν το αποκορύφωμα των κακών εμφανίσεων που έχει κάνει η ομάδα μέχρι τώρα. Την μεγαλύτερη πίεση έχει ο προπονητής του συλλόγου Εμίλιο Φεράρα που τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί έντονη κριτική. Ο Βέλγος τεχνικός σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα αποφάσισε να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε. Ο 42χρονος προπονητής θα επιλέξει 4-5-1. Ο Μπέλιτς θα είναι στο τέρμα, ενώ για κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Φερέρα δοκίμασε τους Λάτκα και Κοντοέ που μαζί με τον Μανιάτη από δεξιά και τον Τζαβέλλα από αριστερά θα συμπληρώσουν την άμυνα. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Κουμόρτζι από δεξιά, ο Νικολάου στο κέντρο και Καστελιόνε στα αριστερά. Δεξιά διεκδικούν μία θέση οι Ριέρα και Σκούφαλης, με τον Ρεκόμπα από την αριστερή πλευρά και στην κορυφή τον Μπάλαμπαν.

Στήριξη από Τσακίρη

Για τον σημερινό δύσκολο αγώνα μίλησε στους παίκτες και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται υπό καθεστώς πίεσης. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» τόνισε πως υπάρχει η ποιότητα στην ομάδα για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x