Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 0-0 (Tελικό)

Ισόπαλο έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι, της πρώτης αγωνιστικής, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να τεελιώνουν το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Παπάζογλου (74'). Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο www.sport-fm.gr.

90+3' Λήξη αγώνα.

90+2 Κίτρινη-Πανιώνιος. Κίτρινη δέχθηκε ο Τζαβέλλας

90+1 Κίτρινη-ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία χτύπησε τον Μανιάτη, με μια αντιαθλητική ενέργεια, όμως ο διαιτητής Κύρκος του έδειξε μόνο (!) την κίτρινη κάρτα.

87' Αλλαγή-Πανιώνιος. Τον Μπόσκο Μπάλαμπαν αντικατέστησε ο Σίμωσης.

79' Σουτ του Βιεϊρίνια στην κλειστή γωνία του Μπέλιτς, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Πανιωνίου.

77' Αλλαγή-Πανιώνιος. Τον Καστελιόνε αντικατέστησε ο Σκούφαλης.

74' ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΠΑΟΚ. Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παπάζογλου, για μαρκάρισμα με τα δύο πόδια πάνω στον Κοντοέ.

73' Ο διαιτητής Κύρκος ακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ, ως οφσάιντ.

67' Κίτρινη-ΠΑΟΚ. Την πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα δέχθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, για μαρκάρισμα πάνω στον Κουμορτζί.

63' Αλλαγή-ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος ολοκληρώνει τις αλλαγές του, περνώντας τον Φωτάκη στη θέση του Ίβιτς.

55' Πολλές προσωπικές μονομαχίες και αρκετά μαρκαρίσματα περιλαμβάνουν τα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με ελάχιστες φάσεις.

46' Αλλαγές-ΠΑΟΚ. Ο Παπάζογλου στη θέση του Φιλόμενο και ο Κονσεϊσάο στη θέση του Κουτσιανικούλη.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Το πρώτο 45λεπτο ήταν "πλούσιο" σε φάσεις, αλλά έλειψε το γκολ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

35' Ο Ρεκόμπα μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, όμως το πλασέ που επιχείρησε μπλόκαρε, με μια φοβερή προσπάθεια, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

25' Ο Σορλέν εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, "στρώνοντας" τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία εκτός περιοχής, ο Ουρουγουανός "έπιασε" ένα καλοζυγισμένο σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Μπέλιτς.

19' Φάουλ από τον Ρεκόμπα, ο Καστελιόνε "έπιασε" ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Χαλκιά, ο οποίος απλά παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας.

14' Με ωραία ατομική προσπάθεια, ο Βιεϊρίνια βρέθηκε απέναντι από τον Μπέλιτς, ο οποίος όμως εξουδετέρωσε το πλασέ που επιχείρησε. Στην αντεπίθεση ο Κουμορτζί "βγήκε" απέναντι από τον Χαλκιά, όμως πλάσαρε άουτ, αφού ο πορτιέρο του "Δικεφάλου του Βορρά" του έκλεισε το οπτικό πεδίο, προς την εστία του.

12' Εντυπωσιακή ενέργεια από τον Ρεκόμπα, από τα αριστερά, όμως η σέντρα που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Κώστα Χαλκιά.

5' Σέντρα του Σορλέν από δεξιά, όπως επιτίθεται ο ΠΑΟΚ, ο Φιλομένο όμως δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να καταλήξει πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπέλιτς.

1' Έναρξη αγώνα

* 2.500 με 3.000 φίλοι των "κυανέρυθρων" βρίσκονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ περίπου 100 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, έχουν ακολουθήσει την ομάδα τους σε αυτό το εκτός έδρας ματς.

* Την αποστολή του ΠΑΟΚ έχει συνοδεύσει ο πρόεδρός του Θoδωρής Ζαγοράκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Ριέρα, Λάτκα, Μπάλαμπαν (87' Σίμωσης), Ρεκόμπα, Καστελιόνε (77' Σκούφαλης), Κουμορτζί, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας
Στον πάγκο: Ανδριόλας, Ουέλιγκτον, Σμόγιε, Γουνδουλάκης, Σιόβας.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σορλέν, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης(46' Κονσεϊσάο), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (63' Φωτάκης), Φιλόμενο (46' Παπάζογλου), Σαβίνι.
Στον πάγκο: Κρέσιτς, , Κοντρέρας, Λίνο, Μπιζέρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτωλ/νίας)
Παπαχαραλάμπους (Αθηνών)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x