Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Σημαντικό «βήμα» για το προπονητικό

Σάρκα και οστά αρχίζει να παίρνει το όνειρο πολλών ετών για απόκτηση ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου από την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος είχε συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά και όπως έγινε γνωστό εγκρίθηκαν οι όροι δόμησης για τη δημιουργία του προπονητηρίου στην έκταση που βρίσκεται στα Σπάτα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πέρα από τις χωματουργικές εργασίες, θα μπορούν πλέον να μπουν τα πρώτα… τούβλα

Σάρκα και οστά αρχίζει να παίρνει το όνειρο πολλών ετών για απόκτηση ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου από την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος είχε συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά και όπως έγινε γνωστό εγκρίθηκαν οι όροι δόμησης για τη δημιουργία του προπονητηρίου στην έκταση που βρίσκεται στα Σπάτα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πέρα από τις χωματουργικές εργασίες, θα μπορούν πλέον να μπουν τα πρώτα… τούβλα για να γίνουν τα αποδυτήρια, τα γραφεία και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις.

Πλέον απομένει να ψηφιστεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ η κατασκευή του προπονητικού κέντρου, κάτι που αποτελεί διαδικαστικό ζήτημα όπως διαβεβαιώνουν οι διοικούντες, ενώ το προπονητικό κέντρο θα είναι έτοιμο προς χρήση (χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα έργα) τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκο Θανόπουλο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του υπουργού. Σε αυτήν παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ. Ευάγγελος Μπαλτάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Μεσογαία Α.Ε.» κ. Βασίλης Σίμος. Ο υπουργός υπέγραψε την απόφαση με την οποία εγκρίνονται οι όροι δόμησης για την ανέγερση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Θανόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Σουφλιά για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x