Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Ριζικές αλλαγές από Ουζουνίδη

Πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της Λάρισας ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Αλκαζάρ», για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η συγκομιδή είναι μόλις δύο βαθμοί και, δη, με μέτριες εμφανίσεις.

Πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της Λάρισας ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Αλκαζάρ», για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η συγκομιδή είναι μόλις δύο βαθμοί και, δη, με μέτριες εμφανίσεις.

Ο νεαρός τεχνικός σχεδιάζει να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Στο ματς με τον ΠΑΣ ο Ουζουνίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει εκ νέου το 4-3-3. Στη θέση του τραυματία Ματίας Ιγκλέσιας το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο Ααράμπ. Θέση στην αρχική 11αδα διεκδικούν ακόμη οι Μπουκουβάλας, Ντε Νίγκρις, Βλασσόπουλος, Τουάμα και Κατσιαρός, ενώ είναι πολύ πιθανό ορισμένοι από εκείνους που αγωνίστηκαν εναντίον του Ηρακλή, να παίξουν σε άλλες θέσεις. Παράλληλα, «ερωτηματικό» παραμένει η θέση του Ντέλσον, ο οποίος έκανε την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να νιώσει καμία ενόχληση.

*Συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα θα παραχωρήσει την Πέμπτη (13:15) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου «Αλκαζάρ».

«Ξεκινούν τα έργα»

Σπουδαία νέα επεφύλασσε η σημερινή ημέρα γύρω από την κατασκευή του νέου «σπιτιού» της ΑΕΛ. Ένας εκ των ιδιοκτητών της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει τα έργα, ο κ. Γιώργος Ντόντος, μίλησε στον ΣούπερΣΠΟΡ FM Λάρισας 90,1 και προανήγγειλε την έναρξη των οικοδομικών εργασιών.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Τη Δευτέρα στην Αθήνα υπογράφηκε η μεγάλη σύμβαση του έργου με τον κ. Πηλαδάκη και ξεκινάμε κανονικά πλέον. Μέχρι στιγμής η «Ντόντος Α.Τ.Ε.» είχε υπογράψει με τον κ. Πηλαδάκη τη μικρή σύμβαση, που αφορούσε τα χωματουργικά και τα γήπεδα τένις, στα 2.500.000 € και η μεγάλη σύμβαση είναι η κατασκευή του έργου και των εμπορικών στα 28.000.000 €.

Παραλάβαμε χθες και την πρώτη μελέτη εφαρμογής της ανατολικής κερκίδας, ας πούμε η Θύρα 10 του Αλκαζάρ, και ξεκινάμε κανονικά. Από εδώ και πέρα για κάθε κομμάτι θα έρχονται, σταδιακά, οι μελέτες εφαρμογής. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει, πλέον, στην εξέλιξη του έργου. Επί του πρακτέου ξεκινώντας από αύριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την ανατολική κερκίδα, που έχει πάρα πολύ δουλειά, μέχρι να ολοκληρωθεί θα έρχονται και οι μελέτες εφαρμογής των υπολοίπων. Αύριο ξεκινά η θεμελίωση της κερκίδας. Πλέον έχουμε τα σχέδια στα χέρια μας και ήδη έχουμε στήσει κάποιους γερανούς. Να σας ενημερώσω ότι έχουμε τελειώσει και περιμένουμε προς παράδοση τα έξι γήπεδα τένις, οπότε μέσα στην επόμενη εβδομάδα κατεδαφίζουμε και τα παλιά και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο.

Είμαστε αρκετά εκτός χρονοδιαγράμματος, γιατί αργήσαμε να παραλάβουμε τη μελέτη εφαρμογής, αλλά θα το παλέψουμε. Κανονικά το γήπεδο πρέπει να παραδοθεί του χρόνου τα Χριστούγεννα βάση της σύμβασης που είναι 14 μήνες. Τώρα θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και πόσο πιο γρήγορα, αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα αυτό. Εμείς δεν μπορούμε να κολλήσουμε πουθενά πλέον, εκτός από τον καιρό.

Το μόνο που απομένει είναι οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί απέναντι στην ΠΑΕ και δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. Οι άλλες οι ομάδες παίρνουν επιχορηγήσεις με διάφορους τρόπους από το κράτος, ενώ η δική μας ΠΑΕ. Και να φανταστείτε ότι είναι το πρώτο Μεσογειακό έργο που ξεκίνησε και υλοποιείται
».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x