Stoiximan Super League

LIVE: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2

Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στο μεγάλο εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (Novasports 1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6). Φουλ επιθετικό σχήμα από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα έχει παρατάξει ο Ζίκο στο ντεμπούτο του. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

90'+4':Λήξη του αγώνα.

90'+3':Σουτ του Μαντούκα θα αποκρούσει με δυσκολία ο Νικοπολίδης σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης γυριστό σουτ του Παυλή δεν βρίσκει το στόχο.

90'+1':Μεγάλη ευκαιρία θα χάσει ο Ντουντού.

90':Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

89':Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό. Θα την δει ο Ζεβλάκοφ.

89':Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Περνάει ο Μήτρογλου αντί του Ντιόγκο.

88':Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ. Την βλέπει ο Γιάχιτς για μαρκάρισμα στον Ντιόγκο, με το διαιτητή να κάνει λάθος και να δίνει ανάποδα το φάουλ.

86':Ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Λεονάρντο να πιάνει από πλάγια το σουτ, αλλά να στέλνει την μπάλα να περάσει άουτ.

83':Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Παυλής θα περάσει στη θέση του Καφέ.

82':Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Τοροσίδη θα μπει ο Γκαλίτσιος.

78':Αλλαγή για την ΑΕΚ. Θα περάσει ο Λεονάρντο στη θέση του Νέμεθ.

76':Διαμαρτύρονται και πάλι οι παίκτες της ΑΕΚ για πέλαντι σε μαρκάρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Σκόκο.

72':Δοκάρι για τους Πειραιώτες. Μετά το κτύπημα φάουλ του Ντουντού, ο Ζεβλάκοφ πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σάχα.

72':Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό, την βλέπει ο Ντουντού.

69':Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Στολτίδης μπαίνει αντί του Ζαϊρί.

66':Κακό πλασέ του Ζαϊρί, στέλνει την μπάλα άουτ από καλή θέση.

65':ΓΚΟΛ! 1-2 μειώνει η ΑΕΚ! Από προσπάθεια του Μαντούκα από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στην καρδιά της περιοχής, ο Μπλάνκο δεν πρόλαβε, απομακρύνει ο Μέλμπεργκ, αλλά ο επερχόμενος Νέμεθ με ωραίο σουτ, σκοράρει!

62':Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό, την βλέπει ο Ντιόγκο.

61':Αλλαγή για την ΑΕΚ, περνάει ο Μαντούκα στη θέση του Μάκου.

60':Τραγικό λάθος του Νικοπολίδη που στη γραμμή του άουτ προσπαθεί να ντριμπλάρει (!) τον Αραούχο, που του παίρνει την μπάλα, αλλά τη σέντρα του δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η εστία των ''ερυθρόλευκων'' ήταν ανυπεράσπιστη.

58':Τα κάνει όλα σωστά ο Σκόκο, εκτός από το τελικό πλασέ όταν και βρέθηκε απέναντι στο Νικοπολίδη, με συνέπεια να ''πετάξει'' στα σκουπίδια μια καλή προσωπική του ενέργεια.

55':ΓΚΟΛ! 2-0 για τον Ολυμπιακό! Απίστευτη ενέργεια του Τοροσίδη, ο οποίος παίρνει την μπάλα κάτω από τη σέντρα, αποφεύγει τα μαρκαρίσματα των παικτών της ΑΕΚ και ''κρεμάει'' με σκαφτό πλασέ τον Σάχα, κάνοντας το 2-0!

52':Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μετά από ωραία ενέργεια του Ζαϊρί που έβγαλε σέντρα με τον Ντιόγκο να πιάνει κεφαλιά που δεν ανησυχεί τον Σάχα.

50':Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ, θα την αντικρύσει ο Γκερέιρο.

49': Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό, τη βλέπει ο Ζαϊρί.

48':Δυνατό σουτ του Γκερέιρο, η μπάλα θα περάσει άουτ.

46':Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ φαινόταν να έχει τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει στο γκολ. Οι ''ερυθρόλευκοι'' από τη σειρά τους έπαιξαν πιο συγκρατημένα και όταν χρειάστηκε έδειξαν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με τον Βασίλη Τοροσίδη που βρίσκεται σε περίοδο φόρμας να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

45':Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

43':ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Από μπαλιά του Λεονάρντο, ο Τοροσίδης πετάγεται πριν τους αμυντικούς της ΑΕΚ και με κεφαλιά κάνει το 1-0.

39':Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση! Μετά από κόρνερ του Γκερέιρο.Πρώτη κεφαλιά από τον Καφέ, δεύτερη από τον Νέμεθ, ο Λεονάρντο βάζει το πόδι του και εξ επαφής στέλνει την μπάλα άουτ.

39':Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ, τη βλέπει ο Μάκος.

38':Μετά από κτύπημα κόρνερ του Γκερέιρο και κεφαλιά του Νέμεθ, η μπάλα θα βρει το απλωμένο χέρι του Μέλμπεργκ. Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτύρονται σωστά για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής ζητά να συνεχιστεί το παιχνίδι.

34':Από σέντρα του Ραούλ Μπράβο, Ντιόγκο, Λεονάρντο, Χουανφράν και Μαϊστόροβιτς πέφτουν πάνω στην μπάλα, με τον Σάχα να πέφτει και να καθαρίζει.

32':Δοκάρι για την ΑΕΚ. Σε μια περίεργη φάση ο Μπλάνκο προσπάθησε να βγάλει βαθιά σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα παίρνει πολύ παράξενη τροχιά και βρίσκει το δοκάρι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, που δεν φάνηκε να ελέγχει τη φάση.

Όπως θα περίμενε κανείς κυλούν τα πρώτα 30' του ντέρμπι, με πολλές δυνατές μονομαχίες και πάθος από τους 22 ποδοσφαιριστές. Λίγες οι πραγματικά καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

28':Πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ντουντού να βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών, αλλά το σουτ που θα κάνει από καλή θέση, φεύγει ψηλά άουτ.

26':Καλή στιγμή για την ΑΕΚ με τον Μπλάνκο να καθυστερεί, ενώ ήταν σε θέση βολής και να ανοίγει αριστερά στον Γκερέιρο ο οποίος σούταρε στην κλειστή γωνία, πάνω στον Νικοπολίδη.

Συμπληρώνεται το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ να είναι πιο επιθετική μέσα στο γήπεδο.

7':Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Κεφαλιά του Μπλάνκο, βρίσκει σε ετοιμότητα τον Νικοπολίδη που με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.

2':Δυνατό σουτ του Σκόκο από απόσταση, δεν ανησυχεί ο Νικοπολίδης.

1': Έναρξη του αγώνα.

* 21:00 Λίγα λεπτά απέμειναν για τη σέντρα. Περίπου 35.000 φίλαθλοι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

* 20:33 Αρχίζει το ζέσταμα. Ο Νικοπολίδης με τον Πάρντο έχουν μπει στο γήπεδο για ασκήσεις, ενώ τους ακολουθεί ο Σάχα, ο οποίος αποθεώνεται από τον κόσμο της ΑΕΚ.

* 20:20 Οι εξέδρες αρχίζουν και πυκνώνουν, αφού πέρα από τους οργανωμένους που από νωρίς έχουν πάρει θέση, πολύς κόσμος γεμίζει σταδιακά τις κερκίδες.

* 20:05 Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στις 20:00 για τον καθιερωμένο περίπατο. Οι Βραζιλιάνοι των δύο ομάδων έστησαν πηγαδάκια και μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα για αρκετή ώρα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους συμπαίκτες στην εθνική Πολωνίας Γκερέιρο και Ζεβλάκοφ.

* 19:45 οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν φτάσει στο ΟΑΚΑ με διαφορά 2-3 λεπτών μεταξύ τους. Οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν το πούλμαν της ομάδας και χειροκρότησαν τα μέλη της όταν αποβιβάζονταν.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ντ. Μπάγεβιτς): Σάχα, Χουανφράν, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Μάκος, Καφές, Γκερέιρο, Σκόκο, Νέμεθ, Μπλάνκο.

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γεωργέας, Άρτσε, Μαντούκα, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Παυλής.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Ντουντού, Λεονάρντο, Ζαϊρί, Ντιόγκο.

Στον πάγκο: Πάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Διαιτητής: Γ. Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Χρ. Ακρίβος (Αθηνών), Λ. Βασιλειάδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος (Μεσσηνίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x