Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Στη Νιόν ο Σισέ

Το «παρών» κατά την εκδίκαση της έφεσης της ποινής των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Ασουνσάο, στο δεύτερο παιχνίδι της τελευταίας προκριματικής φάσης του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα δώσει ο Τζιμπριλ Σισέ. Τι θα πει ο Γάλλος στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA και πότε θα εκδοθεί η απόφασή της. Τα πλάνα του Τεν Κάτε για το κυριακάτικο (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το «παρών» κατά την εκδίκαση της έφεσης της ποινής των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, ύστερα από το αντιαθλητικό χτύπημα στον Ασουνσάο, στο δεύτερο παιχνίδι της τελευταίας προκριματικής φάσης του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα δώσει ο Τζιμπριλ Σισέ.

Η υπόθεση του Γάλλου επιθετικού θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Νιόν, όπου ο Γάλλος επιθετικός θα ταξιδέψει μαζί με τον β' αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρή. Το «τριφύλλι» ζητάει να ανασταλεί η ποινή που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA στον 28χρονο φορ.

Ο διεθνής στράικερ αναμένεται να υποστηρίξει ότι «είμαι ο τελευταίος παίκτης που θα επιχειρούσε να μαρκάρει βάναυσα αντίπαλο και να τον τραυματίσει. Δύο φορές στο παρελθόν έχω υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς από βάναυσα χτυπήματα των αντιπάλων».

Ο Σισέ θα μιλήσει αναλυτικά για τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, ενώ είναι πιθανόν να κατατεθούν στην επιτροπή σχετικά dvd. Ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε να πάει και ο Γάλλος στη Νιόν είναι για να αυξηθούν οι πιθανότητες να μειωθεί η ποινή του. Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος δεν έχει αγωνιστεί ήδη σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι (με τη Γαλατάσαραϊ για το πρώτο ματς των ομίλων του Europa League).

Όσον αφορά την έκδοση της απόφασης της έφεσης, η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα την κάνει γνωστή την Τρίτη. Αν η τιμωρία του Γάλλου μειωθεί σε μία αγωνιστική, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Τεν Κάτε για τον αγώνα με την Ντιναμό στο Βουκουρέστι.

Επαναφέρει τον «Κάρα» στον άξονα

Τη σκέψη να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-3-2-1 έχει ο Χενκ Τεν Κάτε για το κυριακάτικο (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός θα επαναφέρει τον Καραγκούνη στο άξονα, αριστερά από τον Ζιλμπέρτο και δεξιά από τον Βραζιλιάνο θα παίξει ο Κατσουράνης.

Όσον αφορά την άμυνα, ο 55χρονος προπονητής έχει το δίλλημα ποιον από τους Γκάμπριελ ή Καντέ να χρησιμοποιήσει στο ματς με την «Ένωση». Από εκεί και πέρα οι Βύντρα (δεξί μπακ αν παίξει ο Καντέ, αριστερό αν παίξει ο Γκάμπριελ), Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι θα αγωνιστούν μπροστά από τον Τζόρβα. Πιο μπροστά, οι Λέτο (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ.

* Οι «πράσινοι» σήμερα θα προπονηθούν στις 17:00.

* Το παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός παρακολούθησε ο Μάικ Σνούι, ο οποίος βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ και θέλησε να δει από κοντά την «Ένωση». Ο Τεν Κάτε θα ενημερωθεί από τον συνεργάτη του, ώστε να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x