Stoiximan Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Θα έρθουν να δουν τον Μενδρινό

Στο «στόχαστρο» ομάδων από το εξωτερικό βρίσκεται ο Κώστας Μενδρινός, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Σύλλογοι από την Ισπανία, την Αγγλία και τη Γερμανία ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ότι σύντομα θα στείλουν ανθρώπους στην Ελλάδα για να τσεκάρουν από κοντά τις δυνατότητες του 24χρονου μέσου. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μενδρινού στο σαββατιάτικο (16:45, ΣΚΑΪ) παιχνίδι με τη Λάρισα, ενώ ο Σαϊτιώτης ενδέχεται να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Στο «στόχαστρο» ομάδων από το εξωτερικό βρίσκεται ο Κώστας Μενδρινός, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Σύλλογοι από την Ισπανία, την Αγγλία και τη Γερμανία ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ότι σύντομα θα στείλουν ανθρώπους στην Ελλάδα για να τσεκάρουν από κοντά τις δυνατότητες του 24χρονου μέσου.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υποφέρει από τραυματισμό στο γαστροκνήμιο, κάτι που μπορεί να του στοιχίσει τη συμμετοχή του στο σαββατιάτικο (16:45, ΣΚΑΪ) παιχνίδι με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Ο Μενδρινός είχε χτυπήσει στον αγώνα με την ΑΕΚ και οι πόνοι ήταν έντονοι χθες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προπονηθεί.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαϊτιώτης αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από τη χθεσινή προπόνηση, όμως εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τους «βυσσινί». Όσον αφορά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, έπαιξε για ένα ημίχρονο στο χθεσινό διπλό και έδειξε ότι δεν είναι 100% έτοιμος.

Χθες, ο Γιώργος Παράσχος ανέλυσε στους παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού της Λάρισας, δείχνοντας στο βίντεο τους αγώνες των «βυσσινί» με Ηρακλή και Ατρόμητο. Ο έμπειρος τεχνικός συνέστησε προσοχή στον Μετίν και τις προωθήσεις του Νταμπίζα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x