Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Καθαρή η ήττα της ΑΕΚ»

Δίκαιο και αναμενόμενο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής.

Δίκαιο και αναμενόμενο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής.

«Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Πάντα κάποιος θα φταίει εκτός από τον εαυτό μας. Ήταν ήττα της ΑΕΚ και ήταν καθαρή. Αν τα Γιάννενα δεν φοβόντουσαν το ματς την Κυριακή, θα νικούσαν. Ο Μάκος και ο Καφές θέλουν, αλλά δεν μπορούν. Ο Τοροσίδης στο δεύτερο γκολ έκανε διαδρομή 35 μέτρων και ο Μάκος ακόμη τρέχει. Και σε άλλες φάσεις έγινε αυτό. Μέχρι και ο Ραούλ Μπράβο έκανε κούρσα. Η ΑΕΚ από το καλοκαίρι φαίνεται πως έχει προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Επίσης είδαμε τον Μπλάνκο που είναι κίνδυνος-θάνατος στη μεγάλη περιοχή να βγαίνει στα άκρα και να κάνει σέντρες. Για να πηδήξει ποιος; Ο Σκόκο από την άκρη δεν μπορεί το παιδί, γιατί δεν γυρίζει να μαρκάρει. Δεν κατάλαβα και την αλλαγή του Λεονάρντο. Ο Νέμεθ είναι παικταράς, δεν μπορεί να κουράστηκε 19 χρονών παιδί για να γίνει αλλαγή», δήλωσε ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν προπονητής.

Όσο για τον Ολυμπιακό και το κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ζίκο, είπε: «Δεν μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός από τη μία μέρα στην άλλη. Επιτέλους ο Ολυμπιακός έχει καλή αμυντική λειτουργία και αυτό είναι το στοιχεία που κάνει μία ομάδα μεγάλη. Δύσκολα τρώει γκολ, ενώ γκολ θα πετύχει. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Ζίκο. Δεν είναι μάγος. Μάγος ήταν ως ποδοσφαιριστής. Χρειάζεται χρόνος για να αλλάξει κάποια πράγματα».

Παράλληλα δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες περί επαφών για να αναλάβει τον Λεβαδειακό, ενώ μιλώντας για την αναμέτρηση Πανιώνιος-ΠΑΟΚ είπε: «Αν έκανε Έλληνας προπονητής αυτά που έκανε ο Φερέρα θα τον είχαν φάει. Έμεινε ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες κι έβγαλε τον Μπάλαμπαν. Όμως δεν τα γράφετε ούτε τα λέτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x