Stoiximan Super League

Κυριάκος: «Η συγγνώμη δεν λύνει τα προβλήματα…»

Την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών που αδίκησαν τον ΠΑΟΚ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (0-0) ζήτησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Μετά την περσινή αλλαγή στην ΚΕΔ ο ΠΑΟΚ έχει πολλά σφυρίγματα εναντίον του. Πρέπει οι τιμωρίες να είναι ουσιαστικές για να καταλάβουν οι διαιτητές τις ευθύνες τους», τόνισε, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη της διοίκησης στον προπονητή.

Την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών που αδίκησαν τον ΠΑΟΚ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (0-0) ζήτησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ τόνισε πως διακρίνει μια διαφορετική αντιμετώπιση της ομάδας του μετά την αλλαγή στην ηγεσία της ΚΕΔ.

«Το λάθος στο ακυρωθέν γκολ εντοπίστηκε τη στιγμή που έγινε, ακόμη και από αυτούς που το κάνανε. Η μετάνοια ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους από την ώρα που πήγαν στη σέντρα, χωρίς να τους το πει κάποιος ή να έχουν δει ένα ριπλέι. Αυτό ήταν που μας έκανε εντύπωση. Περιμένω από την ΚΕΔ και τους ανθρώπους που θα θέλουν να φέρουν μια νέα πνοή, να κάνουν τους διαιτητές να καταλάβουν το βάρος της ευθύνης τους. Η συγγνώμη δεν λύνει τα προβλήματα. Περιμένουμε οι τιμωρίες να είναι ουσιαστικές και να γίνει μια προσπάθεια να καταλάβουν οι διαιτητές τις ευθύνες τους. Εμείς δεν ακολουθούμε την παλαιομοδίτικη τακτική των ανακοινώσεων, που έχουν ως στόχο να εξαργυρωθεί αυτό με ένα σφύριγμα στον αμέσως επόμενο αγώνα. Δυστυχώς, αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αλλά δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας», τόνισε ο κ. Κυριάκος και πρόσθεσε:

«Η ομάδα μας έπρεπε να κερδίσει και δεν έγινε από λάθη άλλων. Το ίδιο έγινε και στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Ήταν φανερό πώς στερήθηκε η ομάδα μας αυτούς τους βαθμούς. Σε κάθε παιχνίδι η κατάσταση χειροτερεύει. Μέσα σε όλα έχουμε και τους τραυματισμούς. Αυτή η κακοδαιμονία κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι μόνο φέτος. Από την αλλαγή στην ΚΕΔ ο ΠΑΟΚ έχει πολλά σφυρίγματα εναντίον του. Βλέπω πολλά λάθη, και πέρυσι στα πλέι οφ και στα τρία από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος φέτος. Αν πούμε ότι δεν είναι ανθρώπινα λάθη, καλύτερα να σηκωθούμε να φύγουμε. Ίσως οι διαιτητές δεν δείχνουν τη δέουσα προσοχή όταν σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ. Πλέον, τα λάθη είναι πιο οφθαλμοφανή εναντίον μας, γιατί και πριν την αλλαγή στην ΚΕΔ υπήρχαν λάθη σε βάρος μας».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «Δικεφάλου του Βορρά» κατέστησε σαφές πως η διοίκηση του συλλόγου δεν προτίθεται να προβεί στη λήψη δραστικών αποφάσεων, εκφράζοντας τη στήριξή της στον Φερνάντο Σάντος. «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιμένει σε αυτό το σχέδιο με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή. Ο πολύς κόσμος βλέπει τα αποτελέσματα, αλλά εμείς βλέπουμε και τη δουλειά που γίνεται. Σαφώς όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα μεγαλώνει η πίεση. Θεωρώ πως η ομάδα, παρόλο που μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είχε πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα και πάλεψε στο γήπεδο για να το κατακτήσει. Στο τέλος αυτό που μετρά είναι να βάζεις γκολ και να μην δέχεσαι. Εμείς δεν δεχτήκαμε γκολ, πετύχαμε ένα κανονικό, αλλά δεν κερδίσαμε το ματς».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως η παραίτηση του Βασίλη Γκαγκάτση, που υποβλήθηκε τη Δευτέρα κι έγινε δεκτή μετά το ματς της Νέας Σμύρνης, δεν σχετίζεται με όσα έγιναν. «Ήταν μία παραίτηση που είχε υποβληθεί τη Δευτέρα και ήταν μια σκέψη του κ. Γκαγκάτση όταν ένιωθε πως οι αντιδράσεις στο πρόσωπό του από μερίδα φιλάθλων δεν μειώνονταν, ειδικά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Η παραίτησή του δεν έχει σχέση με ό,τι έγινε στη Νέα Σμύρνη. Πλέον, τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί στις αρχές ο κ. Βιολίδης, ο οποίος γίνονται οι διαδικασίες για να πάρει και τις μετοχές του κυρίου Γκαγκάτση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x