Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Λύση… Βιεϊρίνια

Σε λύσεις ανάγκης καταφεύγει ο Φερνάντο Σάντος για τη στελέχωση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, για την πέμπτη αγωνιστική. Οι απουσίες των τραυματιών Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς, καθώς και αυτή του τιμωρημένου Παπάζογλου, έχουν… αποψιλώσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας και ο Πορτογάλος τεχνικός καταλήγει στην επιλογή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σε λύσεις ανάγκης καταφεύγει ο Φερνάντο Σάντος για τη στελέχωση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, για την πέμπτη αγωνιστική. Οι απουσίες των τραυματιών Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς, καθώς και αυτή του τιμωρημένου Παπάζογλου, έχουν… αποψιλώσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας και ο Πορτογάλος τεχνικός καταλήγει στην επιλογή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, χωρίς να αποκλείεται πάντως και η προώθηση το Βλάνταν Ίβιτς. Ο σέντερ φορ θα πλαισιωθεί από τους Κονσεϊσάο και Κουτσιανικούλη.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, δεν αναμένονται αλλαγές, αφού ο Πάμπλο Κοντρέρας πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε στο προσεχές ματς και η επιστροφή του στους αγώνες παίρνει μετάθεση για το ντέρμπι της 5ης Οκτωβρίου απέναντι στον Ηρακλή, στο γήπεδο της Τούμπας. Έτσι, η αμυντική τετράδα θα αποτελείται και πάλι από τους Τσιρίλο, Μαλεζά (στόπερ), Σαβίνι (αριστερό μπακ) και Αραμπατζή (δεξί μπακ). Για το κέντρο οι Σορλέν και Φωτάκης θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι και τρίτος θα είναι πιθανότατα ο Ίβιτς. Εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Μουν, Σνάουτσνερ και Αμπουμπακάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x