Gossip

Σσσσ…η Ελλάδα ψηφίζει!!!

Προσοχή! Είκοσι τρία κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων υπέβαλαν αιτήσεις στον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Παιδιά ησυχία! Πλησιάζουν οι εκλογές σε μια εβδομάδα και δεν θέλω να ενοχλήσουμε τους πολιτικούς μας. Τι θα πει γιατί; Τρέχουν πανικόβλητοι να μαζέψουν ψήφους και κάνουν υπερωρίες οι καημένοι. Αφήστε που ανησυχώ για την υγεία τους φοβούμενη μήπως πάθουν υπερκόπωση.

Προσοχή! Είκοσι τρία κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων υπέβαλαν αιτήσεις στον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Παιδιά ησυχία! Πλησιάζουν οι εκλογές σε μια εβδομάδα και δεν θέλω να ενοχλήσουμε τους πολιτικούς μας. Τι θα πει γιατί; Τρέχουν πανικόβλητοι να μαζέψουν ψήφους και κάνουν υπερωρίες οι καημένοι. Αφήστε που ανησυχώ για την υγεία τους φοβούμενη μήπως πάθουν υπερκόπωση.

Γράφει η Τασία Μπαλικούρα

Μιλάμε ότι τα «παιδιά» τα’ χουν παίξει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τηλεοπτικά κανάλια, προεκλογικές συγκεντρώσεις, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, περιοδείες, κοσμικά πάρτι για να μαζέψουν ψηφοφόρους πόσο ν’ αντέξουν οι δόλιοι ακόμα; Πρέπει να βγουν όμως πάση θυσία οπότε χαλάλι ο κόπος τους.

Στην αντίπερα όχθη όλοι εμείς οι υποτιθέμενοι σοβαροί άνθρωποι σε μόνιμη χειμερία νάρκη προσπαθούμε να βρούμε λόγους για να πάμε να ψηφίσουμε τους νέους (;) ηγέτες αυτού του κατακαημένου τόπου. Και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε την συγκεκριμένη (4/10) Κυριακή μας; Γιατί τι θα αλλάξει δηλαδή τώρα αφού τόσα χρόνια συνηθίσαμε να τρώμε θέλοντας και μη έναν αδιάφορο τραχανά και λέμε κι ευχαριστώ;

Γι’ αυτό και εγώ λοιπόν σεβόμενη όλους εσάς που έχετε την καλή διάθεση και με διαβάζετε θα ήθελα να σας φρεσκάρω λίγο την μνήμη (που ως γνωστόν είναι επιλεκτική σε εμάς τους Έλληνες ) πριν πάρετε την γενναία απόφαση να πάτε να ρίξετε την ψήφο σας.

Όλοι εσείς που ξελαρυγγιάζεστε στις προεκλογικές παρωδίες φωνάζοντας συνθήματα, που ξεροσταλιάζετε στα πανάκριβα προεκλογικά περίπτερα, που καταστρέφετε τουλάχιστον δυο κόρνες αυτοκινήτου για τα επινίκια κτλ. Κτλ. έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

(Ακολουθούν σημαντικές υπενθυμίσεις υποψήφιων ψηφοφόρων)

1.Θυμηθείτε όλες εκείνες τις φορές που έτυχε να χρειαστείτε εκτάκτως δημόσιο νοσοκομείο και περιμένατε στην αναμονή ώρες μέσα σε δημόσιες τρώγλες και κανείς δεν σας παρείχε το αυτονόητο: άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση.

2.Θυμηθείτε πόσες φορές χρειάστηκε να ταξιδέψετε σε εθνικούς δρόμους καρμανιόλες κάνοντας τον σταυρό σας για το αν θα φτάσετε στον τελικό προορισμό σας σώοι και αβλαβείς και πόσες φορές ειδικά σε μεγάλες γιορτές σιχτιρίσατε από τις ατελείωτες ουρές.

3.Θυμηθείτε αν το κράτος έφτασε έγκαιρα στο νόμιμο ή αυθαίρετο σπίτι σας (δεν έχει σημασία τώρα) όταν πλημμύρισε από τα καμμένα δάση αλλά και τι έκανε για να μην πλημμυρίσει(!)

4.Θυμηθείτε αν το κράτος έπιασε ποτέ έναν «μαμημένο» εμπρηστή και τον τιμώρησε. Δεν συζητάμε καν αν ποτέ πρόλαβε να περιορίσει εγκαίρως μια πυρκαγιά πριν σβήσει σε καμιά παραλία μόνη της…ή αν μπήκε στη διαδικασία να αγοράσει νέο εξοπλισμό αντιπυρικής προστασίας. Αστειεύεστε υποθέτω…

5.Θυμηθείτε πόσες φορές εγκλωβισμένοι σε κυκλοφοριακό κομφούζιο θελήσατε να κάνετε φόνο από τα νεύρα σας βλέποντας τον δόλιο τον τροχονόμο να πελαγοδρομεί δεξιά και αριστερά.

6.Θυμηθείτε την άσχετη και αγενέσταση κυρία-κύριο στη Δημόσια Υπηρεσία που σας ταλαιπώρησαν από γραφείο σε γραφείο για να γίνει η δουλειά σας (αν έγινε) επειδή αγνοούσαν το αντικείμενό τους.

7.Θυμηθείτε την ατελείωτη γραφειοκρατία για να φτιάξετε μια απλή βεβαίωση και τι επακολουθεί όταν κάνετε το λάθος να περάσετε το εκάστοτε κατώφλι.

8.Θυμηθείτε όλους εκείνους τους φόρους-κρυφές αυξήσεις που σας επισκέπτονται συχνά πυκνά και μάλιστα νύχτα για να μην τους πάρετε χαμπάρι.

9.Θυμηθείτε πότε πήρατε τελευταία φορά αύξηση μισθού (ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ) !!!

10. Θυμηθείτε (που αποκλείεται) πότε ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκατε στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και περιπατήσατε με ασφάλεια στην κατά τα άλλα χώρα που γέννησε τον πολιτισμό. Πρεζόνια, κλέφτες και κάθε καρυδιάς καρύδι πλέον έχουν κάνει απροσπέλαστη την Ομόνοια και τα γύρω στενά με μέγιστο βαθμό επικινδυνότητας.

11. Θυμηθείτε ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένα διεθνές κέντρο πορνείας και εμπορίου – διακίνησης ναρκωτικών όπου όλοι δρουν ανενόχλητοι σκορπίζοντας το θάνατο δεξιά και αριστερά.

12.Θυμηθείτε ότι πολύ προσεχώς θα είμαστε μειονότητα στη χώρα μας αφού οι αλλοδαποί-λαθρομετανάστες που ζουν πλέον εδώ αποκτούν (αν αποκτούν) την πράσινη κάρτα παραμονής σε μια νύχτα με αντίτιμο ένα λευκό φακελάκι… (Προς Θεού για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους, αλλά με την διαδικασία που ακολουθείται αλλά και τους νόμους που την διέπουν).

13. Θυμηθείτε ότι όλοι οι νόμοι που ψηφίζονται πολλές φορές αργά τη νύχτα(;) είναι εικονικοί δεδομένου ότι σπάνια εφαρμόζονται (μιλάμε πάντα για την Ελλάδα μην ξεχνιέστε ε;)

14. Θυμηθείτε ότι όλα τα μεγάλα συνταρακτικά σκάνδαλα δεν έχουν ποτέ αρχή μέση και τέλος και τα παίρνει ο «στρατηγός άνεμος» που λέει και μια πολιτική ψυχή αναλόγως με τον αέρα που φυσάει… και τέλος…

15.Θυμηθείτε το επίπεδο της παιδείας και την αντιμετώπιση στη νέα γενιά και το αυριανό μέλλον του τόπου που θα’ λεγα αν ήμουν πολιτικός.

Τέρμα, το πήρα απόφαση! Για όλα τα παραπάνω φταίει η «ασύμμετρη απειλή» δεν εξηγείται αλλιώς. Που θα πάει όμως κάπου θα την στριμώξουμε…Εύλογα θα μου πείτε πώς να γίνουν πράξη όλα όσα προανέφερα αφού όλα τα κονδύλια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο χάνονται στους σκοτεινούς υπονόμους… Κοινώς δε υπάρχουν κρατικοί προϋπολογισμοί για την καθημερινότητα και την πραγματικότητα των πολιτών.

Λογικό μου ακούγεται. Ξέρετε τι είναι να πληρώνουμε τους 300 και τους αυλικούς τους; Δεν γνωρίζετε; Μάθετε λοιπόν ότι τα πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία μετακινούνται, οι υπέρογκοι λογαριασμοί των κινητών τους τηλεφώνων , τα δήθεν επίσημα χλιδάτα ταξίδια τους στο εξωτερικό και κατά συνέπεια η τρελή dolce vita που κάνουν γίνεται στις πλάτες μας.

Όχι δεν θα σας πω ποια είναι τα αποτελέσματα όλων αυτών γιατί απλά τα βιώνουμε κάθε μέρα. Και τι νομίζετε δηλαδή; Τυχαία μιλούν την ξύλινη γλώσσα που αμφιβάλλω αν και οι ίδιοι κατανοούν τι λένε; Σαφώς και όχι, το σχέδιο είναι προμελετημένο. Έχουν πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια και οι μεν κατηγορούν τους δε ως άλλοι μεσσίες που θα αλλάξουν την Ελλαδίτσα. Σήψη και παρακμή λέω εγώ!

Ποιος φταίει; Φυσικά όλοι εμείς που δεν βάζουμε ποτέ μυαλό (φημιζόμαστε άλλωστε γι’ αυτό). Όλοι όσοι έβριζαν πριν λίγο καιρό την πολιτεία για τις φωτιές και τις πλημμύρες όλο αγανάκτηση -και δικαιολογημένη θαρρώ- τρέχουν τώρα σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις αποθεώνοντας τους αυριανούς σωτήρες τούτου του τόπου. Έλεος ρε παιδιά! Πόσο εύκολα ξεχνούν οι άνθρωποι στην Ελλάδα (αγνοώ τι γίνεται σε άλλες χώρες αλλά και αδιαφορώ αφού με ενδιαφέρουν μόνο τα του οίκου μου). Για μια φορά στη ζωή μας ας σκεφτούμε σοβαρά. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά αν μαζευτούν πολλοί; Τουλάχιστον ας στείλουμε με το αθώο περιστέρι το μήνυμα…

Καλή ψήφο σε όλους τους «ήρωες» που θα πάρουν την γενναία απόφαση να πάνε σε κάποιο εκλογικό κέντρο.. και ας έχουν πρωτίστως στο μυαλό τους τι έχουν τραβήξει ως τώρα αλλά κυρίως τι τους (μας) ξημερώνει. Καληνύχτα και με τις υγείες μας…

Όσοι πιστοί-πιστές προσέλθετε στο mail μου tasiab@sport-fm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x