Μπάμπης Χριστόγλου

Τώρα θέλει μεγαλύτερη προσοχή

SportDay

Τώρα που μπήκαν τα πράγματα σε μια σειρά και πέρασε το πρώτο πολύ δύσκολο κομμάτι αγώνων, όταν όλοι είχαν τον Ολυμπιακό ξεγραμμένο και πίστευαν ότι θα μείνει πολύ πίσω, ο Θρύλος θα πρέπει να δείξει τη μεγαλύτερη προσοχή. Πάνω στο σημείο που επαναπαύεται κανείς μπορούν να γίνουν όλες οι ζημιές.

Τώρα είναι που οι πάντες θα πρέπει να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις καλές εμφανίσεις και στο πώς θα λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τσίμπησαν και έπεσαν στην παγίδα να αφήνουν πολλούς ανοικτούς χώρους, όμως στα παιχνίδια τους στο Καραϊσκάκη, όπως αυτό με τον Πανιώνιο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να παίξουν εκείνοι παιχνίδι πρωτοβουλίας, για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα.

Ο Ζίκο θα πρέπει να βρει μια λύση για το πώς θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να διασπά κλειστές άμυνες, τώρα ακριβώς που φαίνεται ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι σε αυτές. Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν κατ' αρχάς να πάρουν τα παιχνίδια μέσα στην έδρα τους μέχρι να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες. Κατόπιν, να μπορέσει ο προπονητής να βρει το καλύτερο αντίδοτο για το πώς θα μπορέσει να διασπά τις άμυνες των ομάδων που κάθονται πίσω.

Αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να βρει λύση και σε αυτό το πρόβλημα, πιστεύω πως και πάλι θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Ετσι, όσο καλός κι αν εμφανιστεί στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός, δύσκολα θα χάσει o Θρύλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x