Stoiximan Super League

«Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα…»

Καμία βιασύνη για να «κλείσει»-με τον έναν ή τον άλλο τρόπο-το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο μάνατζέρ του, Βαγγέλης Αγγελής. «Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα», τόνισε. Αλλαγές με ΑΕΚ ετοιμάζει ο Τεν Κάτε. .

Καμία βιασύνη για να «κλείσει»-με τον έναν ή τον άλλο τρόπο-το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο ο μάνατζέρ του, Βαγγέλης Αγγελής. Όπως τόνισε, το οικονομικό-στο οποίο αρχικά είχε παρουσιαστεί μεγάλη διαφορά με το «τριφύλλι»-δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για την τελική του απόφαση.

«Δεν είχα κάποιο ραντεβού. Απλώς έγινε μια συζήτηση του κυρίου Αντωνίου με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης θέλει να είναι ήσυχος και να σκέφτεται τα παιχνίδια που είναι κρίσιμα για την ομάδα του. Θα συζητήσουμε ξανά στα μέσα Οκτωβρίου. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα για τον Δημήτρη. Θέλει να σκεφτεί όλες τις προοπτικές και να αποφασίσει», τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετικού, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον προσεχή Ιούνιο.

* Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και ταχύτητες. Στην συνέχεια επιδόθηκαν σε τελειώματα και ολοκλήρωσαν το σημερινό πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Δάρλας, Σπυρόπουλος και Μαρίνος.

Ο Πετρόπουλος απουσίασε από την προπόνηση καθώς υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή και ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι 15 ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x