Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Το ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για την πέμπτη αγωνιστική της Σουπερλίγκας επικρατεί σήμερα (26/09) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ ενδεχόμενη νίκη των Πειραιωτών τους ανεβάζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για την πέμπτη αγωνιστική της Σουπερλίγκας επικρατεί σήμερα (26/09) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.
Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ ενδεχόμενη νίκη των Πειραιωτών τους ανεβάζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται και τα άλλα παιχνίδια της ημέρας: Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα και AΡΗΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ.

Ειδικότερα:

«Τώρα αυτοί παίζουν μπάλα», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στο ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, για την πέμπτη αγωνιστική του Σουπερλίγκας. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Με ψυχή για τη νίκη».

Το Goal News αναφέρει «Τάξη και Ρίσκο», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Υπογραφές ο Σάλπι».

Το «Φως» γράφει «Έκπληξη Ζίκο», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Εμάς πρέπει να κυνηγάνε».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «Οίκος… ενοχής!», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Τελικός».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Μέρα νύχτα», ενώ η Derby News αναφέρει «Με ένα δίλλημα τρελό». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «Μαντσίνι πάντα σε πρώτο πλάνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x